Polecam (1) W związku iż widziałem wiele nieprzychylnych uwag, postanowiłem przesłać... zadowolony klient Zupełnie odradzam! (1) Do optyka zwróciłam się z banalną sprawą- przylutowaniem części oprawki. Po... Ania Miłe zaskoczenie (1) Niedawno skorzystałam z usług tego salonu i stwierdzenie że jestem zadowolona... Agata
Katarzyna Krawczuk - opinia (2) profesjonalisci , zawsze do klienta, elegancko . taki serwis i personel... Katarzyna Krawczuk Naprawdę porządnie! (1) Pomimo przeczytania opinii rozżalonych pań poniżej wybrałam się do salonu.... Magdalena Polecam (1) Bardzo miła obsługa, duży wybór oprawek oraz profesjonalne doradztwo... Paula Polecam tego Optyka :) (1) byłam w tym salonie pierwszy raz i naprawdę jestem bardzo pozytywnie... Iza Rewelacja (1) Wreszcie znalazłem "swojego" optyka, po wielu latach...z doskonałą obsługą.... wittar Kolejny raz wielki pozytyw! (1) Już trzeci raz zostałam profesjonalnie obsłużona, badanie wzroku na miejscu... Karolina super (1) Zawsze pelen profesjonalizm cechowal ten gabinet. Korzystalam rowniez w... gabi Polecam!! (2) Do Christexu chodzimy cała rodziną od wielu lat,ze względu na jakość i... Adam Jeszcze raz NIE POLECAM (2) Sytuacja dotyczy mojej poprzedniej opinii, gdyż zadzwoniono do mnie w jej... Tomek Nie miła obsługa (1) Wybrałem się do salonu Vision Express w centrum (AUCHAN)gdyż jest to ceniona... KC Obsługa fatalna (1) Pierwszy raz z usług tego salonu korzystałam 3 lata temu i było ok. Miałam... Milena Jeżeli będę zmieniał okulary to tylko tam (1) Sceptycznie podszedłem do tego miejsca, ale słyszałem że maja przystępne... Jacek Galeria Wzroku (1) Obsługa - bardzo zaangażowana: pomoc w doborze oprawek, doradztwo Oferta -... misek Loox Galeria Optyki Polecam (1) Bardzo wysoka jakość usług, ostatnio robiłam tam okulary i jestem naprawdę... Ania Natalia - opinia (1) Super Optyk, obsługa oraz jakość usług na najwyższym poziomie. Jeśli chodzi o... Natalia Niebywale zadowolona. (1) Polecam Salon optyczny, jakość usług na wysokim poziomie.. Oferta dobra ale... Aleksandra jestem bardzo zadowolona (1) Zgadzam się jak najbardziej z poprzednia opinia :) na jednej parze okularow... DorotaG