Zachwycona! (1) Kompetentna obsługa, przesympatyczna i niezmiernie cierpliwa pani Kasia!!!... Małgorzata Odradzam zdecydowanie (1) Zapłaciłam za okulary 350 zł i nawet nie dostałam do tego etui na okulary.... niezadowolona Obsluga to KATASTROFA !!!! (1) Mialem wrazenie, ze przeszkadzam paniom w wieczornej pogawedce. Uwazam, ze w... Tomek
Profesjonalizm i doświadczenie (1) Jestem klientką Pani Bożeny od 20-stu lat. Każde okulary idealnie dobrane i... Dorota Lenkiewicz Nierzetelna firma (1) Nie dotrzymują terminów, nie informują klientów o ewentualnych przesunięciach... Newans Anita - opinia (1) W salonie dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty obsługa bardzo uprzejma... Anita BRAK TERMINOWOŚCI (1) Ceny są dość wysokie, na przesyłkę do salonu czeka się od 3-5 dni a w realu... Nygus Jestem zachwycona (1) Kupiłam w tym salonie moje pierwsze w życiu soczewki. Dotąd nosiłam okulary.... Agnieszka Polecam gorąco (1) W salonie Exclusive zrobiłam 2 pary okularów, przy czym salon odwiedziłam... Martita Bardzo przyjemnie (1) Pomimo, że nie znalazłem dla siebie oprawek (to raczej kwestia gustu i... Kuba Polecam (1) Byłem w Gdańsku na wczasach i synowi popsuły się okulary.Po wczesniejszym... Maciej Fantastyczny salon optyczny! (1) Jestem pewna, że w tym salonie każdy znajdzie coś dla siebie, bo wybór... Daria KPINA... (1) nie polecam tego salonu. Na początku maja złożyłam w salonie MAIN OPTIC... OSZUKANA Ania - opinia (1) Bardzo polecam, Pan Jacek pomógł mi dobrać świetne oprawki. Ceny bardzo... Ania carlito - opinia (1) Bardzo profesjonalna i mila obsługa! Wszystko w jak najlepszym... carlito Bulwersyjące zachowanie właściciela (1) Fakt, wybór duży, ale powiedzieć, że zachowanie właściciela pozostawia wiele... Była stała klienta SUPER RZETELNIE I BARDZO POMOCNIE!! :) (1) Od tygodnia poszukiwałam info w necie nt. dobrego, polecanego przez klientów... Żaneta wysoka jakość obsługi! (1) Polecam. Rok temu zrobiłem okulary. Dobrej jakości, dobrze dobrane i w dobrej... Michał NAJLEPSZY OPTYK W TRÓJMIEŚCIE (1) Moim zdaniem NAJLEPSZY OPTYK W TRÓJMIEŚCIE!!! Kupiłam okulary jakiś miesiąc... Natalia Fatalnie jest (1) Niska ocena tylko dlatego, że kobieta, która badała wzrok popełniła ogromny... Bartosz