nie polecam i odradzam (1) po pierwszym razie - obiecałam sobie że nigdy więcej ( pani "doktor"... me. kasia127 - opinia (1) Badanie pod kątem doboru okularów bardzo dokładne, można uzyskać wyczerpującą... kasia127 POLECAM (1) bardzo miła obsługa , pełen profesjonalizm , tym bardziej ,ze robiłam tam... OLA
TRAGEDIA! STANOWCZO ODRADZAM!!! UCIEKAĆ !!! (1) Byliśmy na wizycie z groupona w celu wybrania soczewek. Pani z obsługi na... KARMA DZIAŁA obsluga- wlasciciel- NIE POLECAM (1) nic dodac nic ująć tylko zgodzić się z komentarzami poniżej. Pan właściciel... Okularnica supr!!! bardzo POLECAM (1) badania okulistyczne w cenie okularów do tego w pełni profesjonalne,... bardzo zadowolony klient Obsługa klienta nie do przyjęcia !!! (1) Arogancja, osądzanie i wdawanie sie w dyskusje negatywnie oceniając klienta i... Klientka Rewelacja! (1) Bogata oferta i profesjonalne podejście do klienta sprawiło, że zdecydowałem... Maciej nigdy więcej (1) niestety technik, który nie potrafi dobrać i oprawić cylindrycznych szkieł... Emilia Jak pozbyć się potencjalnego klienta (1) Chciałam jedynie ustalić, jaką dokładnie moc mają okulary, które posiadam.... KTS Masakra (3) Robilam u nich okulary i byl to pierwszy i ostatni raz. Wsadzili mi zle szkla... Zochaaa Zdecydowanie polecam Optometrystę Pana Lewandowskiego (1) Mam skomplikowaną wadę wzroku (krótkowzroczność, astygmatyzm skośny, dużą... Łukasz Nie polecam (1) Przymierzałem sie do zakupu nowych oprawek z soczewkami. Zwłaszcza ze były... Mateusz zle dobrana moc okularów (1) Nie polecam ! Od tygodnia męczę się , bo zostaly mi dobrane zle szkla a... Ewa Zła obsługa (1) Zamówiłam okulary za ponad 3 tys zł, zapłaciłam góry. Miałam czekać do 5 dni... VK Sam skorzystałem - polecam innym (1) Atrakcyjna oferta, miła obsługa, szybkie wykonanie. Perłą w firmowej koronie... NS świetni specjaliści (1) Przemiła obsługa, dobór szkieł i oprawek na wysokim poziomie. Cena... Ania Optyk Przymorze Opolska (1) Okulary noszę od wielu lat ale nigdy dotychczas nie spotkałam się z tak... Barbara Perfekcja (1) Pierwszy raz spotkałem się z tak profesjonalnym podejściem do klienta Pani... Damian Wymiana zauszników i nosków-pełen profesjonalizm (1) W D.K. Optic od ręki dokonałam wymiany zauszników, choć okulary zakupiłam u... Agnieszka