Super salon (1) Szok, że na Zaspie w takim miejscu jest tak wyposażony optyk! Pan Andrzej to... Piotr Appreciations (1) Andrzej made me fantastic Dolce&Gabbana sunglasses with optical lenses. Never... Daiga super obsluga (1) Robilem okulary dla dziecka '+11' szkla niezwykle ciezkie. Pan Andrzej... Krzys
pierwszy i ostatni raz (2) W dniu dzisiejszym byłem z żoną w celu zakupu nowych oprawek i szkieł.... Kristresor wreszcie solidna firma (1) Bardzo miło mi wypowiedzieć się w kwestii profesjonalizmu i solidności W... Marzena Jestem bardzo zadowolona! (1) Profesjonalne i indywidualne podejście do klienta, duży wybór. Świetne... Dominika Pan Kierownik to powinien krowy paść na odludziu!! (1) Dawno nie zostałam potraktowana tak nieupszejmie! Tupet, arogancja i chamstwo... Magda Polecam! (1) Profesjonalna, rzetelna obsługa, przystępne ceny. Brakuje kawki i zimnych... xyz Nie polecam okulisty (1) Idąc do lekarza okulisty oczekiwałem fachowej i rzetelnej porady... Internauta Przestrzegam (1) W 2013 roku złożyłam reklamację na zakupione oprawki. Poinformowano mnie, że... Anna Taraszkiewicz bardzo miła obsługa, duży wybór (1) Byłam w Fielmannie i wyszłam bardzo mile zaskoczona z nowa parą okularów,... marita Niemiła obsługa. (3) Weszłam wczoraj do salonu Vision Express w Alfie Centrum i już od progu... Anna Galeria Wzroku (1) Polecam to miejsce!!! Ogromny wybór okularów i wspaniała obsługa. Wszystko... Marek Super okulary słoneczne (1) Bardzo dobry wybór, miła i profesjonalna obsługa, super ceny. Polecam w 100% Ania Soczewki, wywoływanie zdjęć (1) Polecam ten salon, ponieważ co miesiąc, gdy kupuję soczewki, z których... Marta polecam (1) bardzo dobry asortyment, uprzejmie panie dopasowały mi oprawki do kształtu... Iwona okulary przeciwsłoneczne (1) bardzo dobrze dopasowały mi Panie okulary przeciwsłoneczne, miła obsługa i... Magda DOSKONALE! (1) FACHOWA I SYMPATYCZNA ORAZ W MOIM PRZYPADKU CIERPLIWA OBSŁUGA. PANI DOSKONALE... Alicja Marcin - opinia (1) Bardzo miłe, młode i kompetentne Panie, potrafią fachowo doradzić jaką ramkę... Marcin OBSŁUGA PRL (1) Jestem załamana panami którzy sprzedają niekiedy naprawdę kosztowne okulary... Atama