Wymiana szkieł w okularach korekcyjnych (1) Sprawnie i w miłej atmosferze. Dodatkowo przy okazji wymiany szkieł zostały... Tomasz polecam (1) Bardzo miła obsługa, służąca poradą oraz szeroki wybór oryginalnych i... em New fashinabl glasses (1) Thanks for my new ""eyes" its so amazing. NATALI
nigdy więcej nie skorzystam z usług salonu (2) Jestem wieloletnia klientka salonu optical christex w batorym, zreszta zakupy... Patrycja "Najlepszy optyk w mieście!!!" :-) (1) Tak jak w tytule! Od wielu lat korzystam z usług optycznych i nareszcie... Karol Warto (1) Mogę z czystym sumieniem polecić - spory wybór okularów. Choć dla mnie... Cezar Polecam! (1) Od wielu lat kupowałam okulary w rożnych salonach w trójmiescie, az w końcu... Okularnica Firma krzak (1) Zamówiłam soczewki, zapłaciłam i tu zaczął się problem z którym zostałam... Kocio Bardzo zadowolona (1) Jestem bardzo zadowolona , nikt nigdy nie poświecił mi tyle uwagi i czasu... Nina polecam! (1) Serdecznie polecam wizytę w tym salonie! Niezwykle miła i uczynna obsługa.... Domi Najlepsi Optycy w Trójmieście (1) Bezwzględnie najlepszy gabinet optyczny jaki odwiedziłem. Doskonały lekarz,... Jerzy Polecam ale... (1) Polecam salon, ceny szkieł są w miarę przystępne. Z cena oprawek bywa... Kamila Tanie oprawki, szkła drogie (1) Oprawki mają tanie. Szkła są w cenach z kosmosu. W vision express zapłaciłam... Kamila tragiczny salon (1) Salon na dzwonek ..juz samo wejście zupełnie nie trafione...nic... Ola Bardzo dobry salon optyczny (1) Zrobiłam okulary dla siebie i męża, bardzo miła obsługa i duży wybór... Alicja Polecam! (1) Kolejny raz zakupiłam okulary i kolejny raz jestem zadowolona. .od lat... Ola Tylko nie progresy (1) Długo sie wahałam,zanim zdecydowałam sie zamówic szkla progresywne, wcześniej... Ewa Bardzo profesjonalna i miła obsługa (1) Przeważnie nie piszę komentarzy, ale ponieważ była to moja pierwsza od... Marta Tragiczna Obsluga !!! Nie polecam !!! (2) SKANDAL !!! Obsluga w tym sklepie to tragedia :( Kompletny brak... Tomek Słoneczne okulary (1) Super wybór i obsługa!!! Krzyś