Świetne okulary progresywne i profesjonalne badanie wzroku (1) W styczniu zakupiłem swoje już trzecie okulary progresywne. Takich jeszcze... Tomasz Zakrzewski Najlepszy salon optyczny (2) Bardzo polecam profesjonalną obsługę Pana Andrzeja.Moja córeczka posiada od... Kasia Z. POLECAM Fielmann CH RIVIERA (2) Polecam wszystkim ten salon. Kupiłem okularki za 115 zł!! (soczewki szklane +... Adam
Polecam (1) Gorąco polecam salon optyczny Pana Michała Antoszewskiego. Odwiedziłam wiele... Kobieta Dramat (1) Witam Dramat. Nie miła obsługa, zero profesjonalizmu. Trzy razy Prosilam... Magda okulary i oprawki jakość usług i podejście (1) dziś zakupiłam w tym salonie oprawki wraz z soczewkami. Jestem MEGA... Becia polecam dla tych którzy chcą by zadowoleni (1) robiłam progresy i okulary do pracy przy komputerze z polecenia znajomej... okularnica opinia optyk i okulista (1) Pan Krupa to wirtuoz optyki i... obsługi klienta. Synowi dobrał super oprawki... sylwek12 Polecam (1) Bardzo sprawne załatwienie reklamacji i wymiana okularów na nowe. Kilka osób... Asia Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam usługi salonu optycznego. Duzy wybór oprawek dziecięcych w... Sylwia Mogę uczciwie polecić usługi salonu p. Michała (1) Korzystam z usług salonów optycznych od 18 lat. Z reguły były to sieciowki.... Piotr tak to z nimi jest (1) Tragedia moje trzecie okulary i ostatnie. Kupiłem oprawki carreara w... sok Zdecydowanie polecam (1) Polecam wszystkim. Duży wybór opraw, przystępne ceny, pełen profesjonalizm,... mama Przemiła i fachowa obsługa (1) Właściciel salonu jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, do tego fachowiec... Marcin S Dobry nowy salon (1) Duży wybór oprawek w przystępnej cenie, miła obsługa, pomoc pana optyka w... Jola Naprawdę rewelacja (1) Naprawdę mogę polecić ten zakład. Obsługa jest na rewelacyjnym poziomie,... Krzysztof Miła obsługa, szybki termin (1) - po prostu POLECAM :) zadowolony klient Bardzo dobry salon optyczny (1) Szukając okularów dla 5-letniej córeczki, po przeczytaniu pozytywnych opinii... Martyna Profesjonalna i miła obsługa (1) Indywidualne, fachowe, a zarazem po prostu ludzkie podejście do klienta,... wiola Super optyk .Polecam sedecznie (1) Po raz drugi wyszłam bardzo zadowolona.Miła i profesjonalna obsługa co nie... Aleksandra R