Pełen profesjonalizm. (1) Z przyjemnością polecam warsztat optyczny Pani Bożeny Słupskiej.Od lat... Mateusz Super progresy (1) Odebrałam moje progresy i jestem zachwycona są świetne widzę bardzy dobrze i... Zadowolona klientka Bardzo solidny ,bardzo fachowy,polecam (1) Serdecznie polecam ten optyk.Bardzo solidny,fachowy uprzejma obsługa.Bardzo... mizera
Zadowolona :) (1) Bardzo mila i fachowa obsługa. Duży wybór oprawek. Jestem jednym słowem... Marta Wszystko na 6 ! (1) Usługa, obsługa wszystko w jak najlepszej jakości. Zakupiłem okulary, po... Szymon Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z kupionych okularów w tym salonie. Panie które... Judyta Nędza!!!! (1) Brak kompetencji pracownikow, nie potrafią rozpatrywać ubezpieczenia na... Rafał Świetna obsługa :) (1) Tak sympatycznej obsługi jeszcze nie miałam ! No i w końcu widzę wszystko... Dorota Zdecydowanie polecam!!! (1) Wspaniałe podejście do dzieci!!! Moja córka bardzo lubi wizyty w tym salonie... Agnieszka B Zły wybór (1) Niestety nie mogę polecić tego salonu. Przez kilka miesięcy przeżywałam... Gosia Gorąco polecam (1) To od niedawna mój lubiony salon optyczny. Trafiłam na Opolską za namową... Wioletta Bardzo dobry optyk (3) Szczerze polecam ten salon. Obsługa bardzo miła i życzliwa. Oprócz... abbey Rewelacyjny optyk (2) Gorąco polecam ten właśnie salon optyczny. Profesjonalna obsługa, bardzo... KB polecam!! (1) Szeroki wybór oprawek, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Do tego miła i... Aga Nowa - stała klientka (1) Serdecznie polecam Optometrię Orkisz. Po badaniu u Pani Małgorzaty Orkisz... Nowa-Stała Klientka przemiła Pani,która trafnie doradza, przystępne ceny (1) Pani ujmuje uśmiechem i sprawia, że od wejścia czuje się miłą atmosferę.... Ela polecam (1) robiłam dla dziecka okulary z dość grubymi szkłami i wyszły pięknie i cienko.... Dot Salon w Sopocie (1) Jestem bardzo zadowolona,bardzo, bardzo miła i kompetentna obsługa. Mieszkam... Ewa Najlepszy salon w Gdańsku ! (1) Jeżeli kupować okulary to tylko tu!!! Pełen profesjonalizm w doborze oprawek,... Jagoda z Mala Anulka najlepszy optyk w Gdańsku! (1) Dziwię się, że ten zakład nie ma jeszcze żadnej opinii, bo zdecydowanie... Wojtek