najbardziej pomocny i kompetentny optyk w trójmieście (1) jednym słowem Profeska a do tego jeszcze miła atmosfera i co najważniejsze w... Wilczek Wspaniały zakład optyczny, gorąco polecam (1) Z usług Pana Macieja korzystałem już kilkakrotnie. Wspaniały sprzęt służący... M@rek Jestem mega zadowolony (1) Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa, duży wybór oprawek. Naprawdę... Krzysiek
Fielmann Gdynia rewelacja (1) Uważam że Fielmann w Gdyni jest super ze względu na fachowe panie pracujące... Waldi Polecam! (1) Polecam! Świetni specjaliści, jestem bardzo zadowolona z doboru soczewek i... Kasia Pełen profesjonalizm, bardzo bogata oferta.... (2) Od paru lat ja i moja rodzina jesteśmy stałymi klientami salonu optycznego w... Pola i Paweł klient (1) jestem klientem zakładu od wielu lat. Wyposażenie zakładu pozwala na badanie... Włodek świetny optyk, bardzo miła obsługa (1) Można tutaj liczyć na bardzo dobrą pomoc w wyborze oprawek, których wybór... Zadowolona Klientka Warto (1) Pani Małgorzata to świetna specjalistka w swojej dziedzinie. Wizyta... Mateusz Łangowski Okulary na każdą kieszeń (1) Okulary na każdą kieszeń! Bardzo miła obsługa i szybkie wykonanie usługi -... Jędrzej Polecam (1) W Fielmannie robiłam najpierw okulary, potem soczewki. W obydwu przypadkach... Milena Stanowczo odradzam! (1) Pierwsza moja wizyta w salonie Optimum polegała na wstawieniu szkieł do... Marcin kupon gruper (3) Kupiłam kupon gruper za 49 zł (wartosc 320). W salonie okazało sie ze badanie... kasia przemiła obsługa (1) przemiła i profesjonalna obsługa. Ponadtto bardzo przystępne ceny. POLECAM Alina Polecam! Polecam! Polecam! Oraz dziękuję :-) (1) Tak jak w nagłówku, mam ogromną przyjemność podziękować Pani Kasi za... Grażyna J. REWELACYJNY poziom obsługi klienta (1) Dwukrotnie korzystałem z usług Zakładu Optycznego przy zakupie okularów do... Grzegorz Polecam - stały klient (1) Polecam ten salon optyczny. Profesjonalizm pana Andrzeja i lekarki oraz... Michał Dobrze trafione! (1) Przychylam się do poprzednich ocen- byłam. sprawdziłam. i na 100% polecam!!... Joanna Zdecydowanie Salon godny polecenia. (1) Profesjonale podejście do klienta i duży wybór oprawek to rzeczy które mnie... Michał Gorąco polecam !!! (1) Salon w bardzo dobrej lokalizacji, łatwo dojechać. Szeroki wybór oprawek oraz... okularnica