Razem z mężem kupujemy okulary od lat (1) Najlepszy salaon w Trójmieście. profesjonalna obsługa, nie ma wciskania... jumi Profesjonalna obsluga i bogata oferta (1) Pan Michal jest swietnym doradca, potrafi zaproponowac wzory jakich normalnie... Ewa POLECAM (1) Wspaniała obsługa! Profesjonalne badanie. Wszystkie parametry dobrane super!... Anna Ł.
Gorąco polecam ten Salon Optyczny (1) Gorąco polecam ten Salon Optyczny. Pan Michał bardzo profesjonalnie doradzi i... Alicja Zdecydowanie polecam (1) Nie pierwszy raz kupowałem okulary, ale pierwszy raz spotkałem się z tak... TomekK Rewelacyjny (1) Super obsługa potrafią doskonale doradzić ceny nie są wygórowane i co... Maria Polecam ! (1) Miła i fachowa obsługa.Salon może nie jest duży ale wybór oprawek mają,... Klientka Zadowolony (1) Super optyk jest tylko na Jagiellońskiej 36B! Jacek Godny polecenia salon optyczny w centrum Gdyni (4) Doktor Marchewka to strzał w dziesiątkę! Niewielkich rozmiarów salon optyczny... Basia Sprawdź sam!!! (1) Zakupiłam okulary z oferty pakietowej, moja wada nie wymagała bardziej... Beata Super, super! (1) Przemiła, uśmiechnięta obsługa. Badanie przeprowadzone bardzo profesjonalnie... nieznajoma Optometria Orkisz (1) Miejsce godne polecenia. Przemiła i kompetentna obsługa. Oprawki nietuzinkowe... Anetta Ogólnie OK ale polecają fatalną dr Okulistkę (1) obsługa średnia, Pani jest raczej z tych nie miłych w pełni.potrzebowałam... NIGDY WIECEJ DO DR POFELSKA Bardzo Dobry, Salon Optyczny, polecam (1) W punkcie na ul. Mickiewicza, świetna obsługa, pomocna i przyjazna Pani,... Rafał Rewelacyjna obsługa (1) Byłam w salonie wczoraj i jestem bardzo zadowolona, obsługa ma bardzo dużą... Alicja Polecam (1) Profesjolanizm, przemiła obsługa, wszystko idealnie, polecam wszystkim,... Agata Odradzam (1) Czas oczekiwania na okulary długi. Obsługa przeciętna, zwlaszcza jedna Pani... Monika Bardzo polecam! 100% profesjonalizmu. (1) Szanowni Państwo! Polecam korzystanie z usług "Optyka - Orkisz" znajdującego... Grażyna w 100 % profeska. przemiła obsługa, świetna wiedza. polecam wszystkim orularnicom :) (1) Robiłam tam 2 pary okularów. jestem pod wrażeniem tak przemiłej i... Em Opinia (1) Szczerze polecam ...korzystałam już z kilku salonów...ale w takim jeszcze nie... Maria