Nie polecam (1) Stanowczo odradzam, nie informuja klienta o wszystkim, a następnie wypierają... Klient Polecam (1) Świetna obsługa i niskie ceny, polecam! Damian Córka jest bardzo zadowolona (1) Przyznam się szczerze że zanim trafiliśmy z córką do tego salonu optycznego... zadowolony ojciec
Miłe zaskoczenie !! :) (1) po mimo różnych opinii na temat tego salonu zaryzykowałam i wcale tego nie... Grażyna Opinia (1) Bardzo dobry zakład, mila obsluga :) serdecznie polecam Benita Opinia (1) Super salon optyczny. Bardzo mila obsluga, Matthew Walker polecam! (1) bardzo polecam miejsce - wybór jest ogromy, pomoc personelu jest doskonała.... Upelka Dobry salon, ale minus za sposób zdobywania klientów (1) Do salonu udałem się, ponieważ zrobiłem sobie badanie wzroku w ich stoisku,... Łukasz salon opticalchristex -świetne okulary (1) Chciałam ocenić salon opticalchristex , jak dla mnie mją na pradę... Oktawia Beata - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z nowych okularów zakupionych w salonie na... Beata Zadowolona z jakoś (1) Witam chciałbym dodać swoją opinię jako bardzo zadowolonej posiadaczki nowych... Ewa Jak można być tak bezczelnym!!!!!????? (1) Żeby pozwalać na badanie czyjegoś wzroku osobom niekompetentnym, zwykłym... Janusz M. Polecam!!! (1) Bardzo polecam salon optyczny Optyk Optimum na Obluzu, fachowa obsługa,... Ola Sprawnie,tanio i rzetelnie (1) Skorzystałam z badania u lekarza okulisty przyjmującego w salonie raz w... Teresa super optyk (1) Polecam usługi w tym salonie obsluga miła i zawsze pomoże w wyborze opraw... Marek Chcesz widziec gorzej? idz na OPTIMUM! (2) poniewaz mialem ich blisko , skorzystalem z oferty badania i wymiany szkieł... Sławek miłe zaskoczenie (1) Witam, polecam salon Optimum na Kołobrzeskiej, w końcu miejsce w którym mogę... Soczewkowa panienka polecam punkt optyczny (1) Sprawna, rzetelna obsługa. Duży wybór opraw, miły sprawny personel. I mega... Klientka Polecam (1) Bardzo duży wybór okularów i rewelacyjni okuliści Ania Zadowolona (5) Długo szukałam optyka i wreszcie znalazłam Optical Christex optyk w Batorym.... Katarzyna