Świetny Nowy Salon (1) Pan Michał to świetny specjalista w swojej dziedzinie. Nikt wcześniej nie... Usatysfakcjonowana klientka Szczerze polecam! (1) Przede wszystkim bardzo miła, cierpliwa i oddana klientowi obsługa. Druga... Lechu Fatalna i niekulturalna obsługa (1) Niegrzeczni i niekompetentni pracownicy robią złą renomę firmie. Zdecydowanie... Adam
super (1) miła i sprawna obsługa oraz duży wybór naprawdę ładnych oprawek. polecam Ewa Tylko u p. A. Lewandowskiego ! (1) Wady mojego wzroku i źle dobierane wcześniej przez okulistów, okulary... ElPe salon optical christex -zadowolona (1) Korzystałam z tego salonu , ponieważ bardzo intensywnie poszukiwałam okularów... Irina Miło, szybko i profesjonalnie (1) Zakup okularów dla 6-latki, którą bardzo zasmuciła diagnoza okulisty, odbył... Kamila mi pasuje (1) wzrok zbadany okulary dobrane - głowa nie boli - szkoda tylko że taki mały... vvons Profesjonalnie i miło (1) Pełny profesjonalizm. Moja mama na nowo uwierzyła w fachowców. Zarówno dla... Jacek Bardzo dobra obłsuga i punkt (1) Od kilku lat wraz z żoną korzystamy z usług tego punktu. Wcześniej... Dariusz Fachowiec (1) Po krótkiej rozmowie, można stwierdzić, że mamy przed sobą fachowca w tej... Wicek Polecam za fachowość i terminowość (1) Trafiłam przez przypadek, zakład zlokalizowany niepozornie w sypialni... Iwona Super (1) Szczerze polecam. Pani w salonie przesympatyczna, wybrała bardzo twarzowe i... Magda Solidnie i profesjonalnie (1) Bardzo sympatyczna i fachowa obsługa. Warto polecić Roza Tak powinno być wszędzie (1) Cóż, miło oceniać fachowca, miło być fachowo obsłużonym. Fajnie, że są takie... sajgon Godny polecenia (1) Razem z córką i mężem korzystamy od 2 lat z fachowej pomocy Nord Optyk.... Beata Zadowolony (1) Facet potrafi zrobić rzeczy indywidualne, np. okulary do jazdy na motocyklu... Anol Przyjemna firma (1) Jestem klientem tego optyka już od 2 lat . Bardzo pomocny i cierpliwy Pan ,... Anonim Super, pełen profesjonalizm. (1) Serdecznie polecam. Miła obsługa, profesjonalizm i przystępne ceny Voitass Profesjonalna obsługa (1) Jestem klientką od ponad 10 lat, nigdy się nie zawiodłam. Miła i... Maria