okulary i oprawki jakość usług i podejście (1) dziś zakupiłam w tym salonie oprawki wraz z soczewkami. Jestem MEGA... Becia polecam dla tych którzy chcą by zadowoleni (1) robiłam progresy i okulary do pracy przy komputerze z polecenia znajomej... okularnica opinia optyk i okulista (1) Pan Krupa to wirtuoz optyki i... obsługi klienta. Synowi dobrał super oprawki... sylwek12
Polecam (1) Bardzo sprawne załatwienie reklamacji i wymiana okularów na nowe. Kilka osób... Asia Sylwia - opinia (1) Gorąco polecam usługi salonu optycznego. Duzy wybór oprawek dziecięcych w... Sylwia Mogę uczciwie polecić usługi salonu p. Michała (1) Korzystam z usług salonów optycznych od 18 lat. Z reguły były to sieciowki.... Piotr tak to z nimi jest (1) Tragedia moje trzecie okulary i ostatnie. Kupiłem oprawki carreara w... sok Zdecydowanie polecam (1) Polecam wszystkim. Duży wybór opraw, przystępne ceny, pełen profesjonalizm,... mama Przemiła i fachowa obsługa (1) Właściciel salonu jest osobą o wysokiej kulturze osobistej, do tego fachowiec... Marcin S Dobry nowy salon (1) Duży wybór oprawek w przystępnej cenie, miła obsługa, pomoc pana optyka w... Jola Naprawdę rewelacja (1) Naprawdę mogę polecić ten zakład. Obsługa jest na rewelacyjnym poziomie,... Krzysztof Miła obsługa, szybki termin (1) - po prostu POLECAM :) zadowolony klient Bardzo dobry salon optyczny (1) Szukając okularów dla 5-letniej córeczki, po przeczytaniu pozytywnych opinii... Martyna Profesjonalna i miła obsługa (1) Indywidualne, fachowe, a zarazem po prostu ludzkie podejście do klienta,... wiola Super optyk .Polecam sedecznie (1) Po raz drugi wyszłam bardzo zadowolona.Miła i profesjonalna obsługa co nie... Aleksandra R polecam- profesjonalizm (1) Polecam zarówno Panią dr Tabisz, jak i salon optyczny. Szkła korekcyjne... Marta Polecam (1) Szybka i fachowa obsługa, a przy tym ceny na każdą kieszeń oraz rzadko... Marek Polecam (1) Bardzo miła obsługa, szybki termin wykonania i bardzo dobry kontakt. Futerał... Magda Jestem pod wrażeniem :) (1) Świetna, profesjonalna i bardzo sympatyczna obsługa. Cierpliwa i bardzo... mz warto skorzystać (1) Odwiedzilem salon kilka razy i zawsze byłem zadowolony. Pani doktor... Natan