Warto (2) Zachęcona opiniami skorzystałam z usług salonu i teraz sama chwalę i polecam... Elwira Dobry optyk (2) Bardzo dobry optyk z dużym doświadczeniem i najważniejsze to bardzo dobre... Leszek Gorąco polecam (2) Udałam się do salonu po przeczytaniu opinie klientów na tym portalu. Miła i... Olga Zaitseva
polecam (1) Salon jest świetnie wyposażony i ma bardzo ładne oprawki! dla mnie to okazał... Karolina Szczerze polecam. (2) Życzliwość i fachowe doradztwo Pana Michała oraz miła obsługa Pani badającej... Elżbieta serdecznie polecam (1) Obsługa w salonie jest przesympatyczna i bardzo pomocna. Bogaty wybór oprawek... Klaudia KUPNO (1) Witam, ostatnio kupowałem tu okulary korekcyjne duzy plus za obsluge i... Grekus Polecam (2) Klient jest najważniejszy - to dewiza tego zakładu. Fachowa obsługa, szeroka... Daniel porazka (1) wprowadzanie w blad klienta plus Panie ktore nie maja pojecia o produktach... klientka Super oprawki (1) Salon optyczny jak najbardziej godny polecenia. Kupiłam tu niedrogie a ładne... Maria Dziekujemy serdecznie :) (2) Polecam goraco ten Salon, nie jest duzy ale asortyment konkretny. Razem z... Renia Lepiej już się chyba nie da ;)))) (1) Miałam okropne bóle głowy i lekarz zalecił mi wizytę u okulisty. Ku mojemu... Agnieszka Naprawdę fajny salon (2) Moje pierwsze okulary, super miła i profesjonalna obsługa, polecam każdemu,... Tom POLECAM !!! (2) Stały klient, powracający po zakup kolejnych okularów jest chyba najlepszą... R Polecam ! (2) Trafiłam do salonu szukając swoich pierwszych okularów i propozycja p.... Alekssandra Rewelacja! (2) Zachęcony superlatywami, które pojawiły się na stronie internetowej,... Darek Bardzo zadowolony klient (1) Moje pierwsze okulary bardzo uprzejmie i profesjonalnie zostały dobrane... krysiek Serdecznie polecam :) (1) Optyk bardzo sympatyczny i profesjonalny, zarówno w zakresie badania wzroku... Ala dla osób pierwszy raz kupujących samodzielnie (1) Szczerze, najprawdopodobniej była to moja ostania wizyta tam, obsługa raczej... Marta Odradzam (1) Jakość zakupionych okularów żenująco niska, okulary popsuły się bardzo krótko... Paula