asd (1) Polecam! Jestem bardzo zadowolona, obsluga na 5+ Zadowolony klient POLECAM (1) Wspaniała obsługa i niskie ceny :) Łukasz Bardzo dobry optyk (1) Niezwykle profesjonalny, starannie przykładający się do doboru szkieł,... Zadowolona klientka
Super Optyk (1) Dzisiajodebrałem moje okulary. Doskonała obsługa i miła atmosfera +ceny... Marek Najlepszy optyk w trójmieście (1) W tym salonie doświadczyłam profesjonalizmu i dbałości o najmniejszy nawet... Magdalena Dutczak Super optyk (1) Zdecydowanie bardzo dobry optyk , już od kilku lat kupuje tu okulary i badam... Marzena Idealny optyk (1) Pan Michał świadczy kompleksową usługę. Nad wyraz sympatyczny i... Nicola polecam (1) Dokladne badanie wzroku, mila obsluga, duza zniżka, szybka realizacja. Olka Najlepszy Optyk!!! (1) Zacznę od podkreślenia fenomenalnej postaci Pana, który tam pracuje. Sprawił... Honorata NIE POLECAM! (1) Kilka dni temu postanowiłem skorzystać z darmowego badania w salonie na... Zniesmaczony klient Rewelacja :) (1) Przez przypadek trafiłam do tego salonu i ku mojemu zdziwieniu zatrzymała... Aleksandra Polecam (1) Polecam salon, fachowa obsługa, po trzech miesiącach noszenia pierwszych... Barbara Puziuk Profesjonalnie (1) Chciałabym polecić salon optyczny. Profesjonalizm, cierpliwość, doświadczenie... Klientka żenada:) (1) Na zamówione okulary czekałam 2-mce ; brak kompetencji i profesjonalizmu z... anetao Polecam (1) W marcu 2017 skorzystałam z oferty salonu. Po odwiedzeniu kilku salonów w... Klientka Razem z mężem kupujemy okulary od lat (1) Najlepszy salaon w Trójmieście. profesjonalna obsługa, nie ma wciskania... jumi Profesjonalna obsluga i bogata oferta (1) Pan Michal jest swietnym doradca, potrafi zaproponowac wzory jakich normalnie... Ewa POLECAM (1) Wspaniała obsługa! Profesjonalne badanie. Wszystkie parametry dobrane super!... Anna Ł. Gorąco polecam ten Salon Optyczny (1) Gorąco polecam ten Salon Optyczny. Pan Michał bardzo profesjonalnie doradzi i... Alicja Zdecydowanie polecam (1) Nie pierwszy raz kupowałem okulary, ale pierwszy raz spotkałem się z tak... TomekK