Polecam! (1) Polecam skorzystanie z pomocy Pana Jacka przy wyborze i zakupie okularów.... Anna Polecam! (1) Ostatnio kupowaliśmy z narzeczonym okulary w salonie SunLOOX. Świetnie... ZONK Super zakład (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalne wykonanie oprawek:) Kinga
Optyk z szeroką i oryginalną ofertą (1) Szeroki wybór i niespotykane nigdzie indziej modele opraw. Dodatkowo mają... Marcin Tragedia (1) Kupiłem okulary w Fileman, myślałem że jest to naprawdę porządna firma ale... Wa Polecam (1) Z usług tego zakładu korzysta cała moja rodzina. Polecam, fachowa obsługa... Marta Obsługa sklepu (1) Skorzystałam z oferty tej firmy bo towar proponowany jest mniej oklepany niż... . Arogancja i tupet (1) Obsługa arogancka, zachowanie które daje poczucie że lepiej im nie zawracać... Anja Suprer (1) Polecam gorąco salon. Profesjonalna obsługa super wybór oprawek i badanie... Anna Zaskoczona (1) Byłam popatrzeć na oprawy, przypadkowo. Pan który obsługuje przedstawił mi... Ania Zaneta - opinia (1) Do zakladu przyszlam z polecenia znajomych czego nie zaluje. Mila obsluga... Zaneta Salon godny polecenia (1) Miła ,fachowa,rzetelna obsługa. Lech P. Skorzystałem - polecam (2) Z usług Optyka OPTY-MAL skorzystałem pierwszy raz. Jako jedni z nielicznych... Piotr Polecam! (1) Szczegolne podziekowania przy wyborze okularow i profesionalna obsluge dla... broda Polecam! (1) Od dłuższego czasu przekonuję się, że jest to porządny salon z porządną... Ania Polecam!! (1) Szczerze polecam wszystkim, obsługa przemiła i niesamowicie cierpliwa, miałem... Zadowolony klient Stanowczo odradzam i przestrzegam!!!! (1) Od dłuższego czasu korzystam z usług profesjonalnej firmy (...) lecz niestety... AM Zdecydowanie TAK (1) Z kuponem zakupów grupowych wybrałem się na badanie wzroku. Od zaraz... Emrys dla mnie super (1) Zrażona do obsługi w Vision zaszłam do Fielmanna i zostaję u nich! Bogaty... Masza Super obsługa + profesjonalne podejście + dobór oprawek (1) Mnie zachwyciła super obsługa! Oprawki dobierane są do każdej twarzy... Ola