polecam (1) Bardzo sympatyczna i mila obsługa,Panie wiedza jak doskonale doradzić i... wierny klijęt super promocja (1) Dzisiaj dostałem szkła gratis, a kupiłem oprawkę za 79 zł. Jeszcze wrócę... Artur Polecam ten sklep (1) Bardzo profesjonalne podjescie do klientów, bardzo miła obsługa, dużo oprawek. Martuś
Cała moja rodzina zamawia okulary tylko w tym salonie (1) Dobre i cierpliwe badanie wzroku i dobieranie okularów - nawet u osoby z... Paweł_Ch. polecam (1) polecam kama Bardzo rzetelna pani optyk (1) Jestem niesamowicie zadowolona z badania przeprowadzonego przez Panią... Majka Byłam pod wrażeniem (1) W długi weekend szukałam okulisty dla córki. Nie było problemu z przyjęciem.... Jagna słabizna (4) okulista słaby - po wizycie w vision express (chciałem go sprawdzić) okazało... Antoni Biel Duży wybór opraw, dobra jakość, przystępne ceny (1) W moim przypadku obsługa sklepu okazała się bardzo pomocna przy doborze... reme POLECAM !! (2) NIE ROZUMIEM SKAD TAKIE OPINIE , SALON JEST SUPER , SWIETNA OBSŁUGA, BARDZO... NATALIA SUPER! (1) Jestem bardzo zadowolona i z usług tego salonu korzysta cała moja rodzina.... Jola Beznadziejna obsługa (1) Próbowałem wydać u Pani kilkaset złotych jednak wcześniej zadzwoniłem aby... Wojtek drogo! (1) skuszony reklamą (-70%) zajrzałem do sklepu - okulary po obniżce 300 zł (niby... Gość ... - opinia (1) Pani z obsługi oprowadzała mnie po salonie. Podeszła do stojaka z okularami... ... SZCZERZE POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej obsługi, dużego wyboru oprawek i... Monika Bardzo dobry optyk (1) Jestem zadowolona z obsługi: mili ludzie, fachowo doradzili, drogo nie... AiNa Gorąco polecam !!! (1) Cierpliwość i życzliwość właściciela w obsłudze klienta godna podziwu.... teraz dobrze widząca Polecam!!!! (5) To najlepszy optyk w Gdańsku. miła, kompetentna obsługa, przystępne ceny. Nie... Asia Super Optyk !!! (1) Duży wybór oprawek, przystępne ceny. Jeżeli chodzi o obsługę to jestem pod... Monika Monika - opinia (1) Może i duży wybór oprawek i fajne ceny ale jeżeli ktoś pierwszy raz kupuje... Monika