Jestem zadowolona z usług. (1) Jestem zadowolona z usług. Kaja Zdecydowanie polecam! (2) Kompetentna i miła obsługa, szeroki wybór oprawek i szkieł, szybkie i bardzo... KRN POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnej i szczerej obsługi, dużego wyboru... Joanna
rewelacja (1) Świetna obsługa, Pani doktor wyjątkowo kontaktowa, miła osoba, badanie... Z. polecam! (1) Dzisiaj kupiłem w tym salonie okulary i jestem zadowolony. Obsługa: bardzo... Mateusz Dobra robota! (1) Za pare godzin jade na urlop, ciesze się, że udało się naprawić moje patrzały... Bawoł_gdynia_AG polecam ten salon (1) Zakupiłam oprawy za pół ceny, które świetnie są dopasowane do mojej twarzy.... Jola ..... (1) Właściciel - .... koleś, uśmiech do momentu aż klient nie zapłaci. Później ma... teneryfa Piotr - opinia (1) Realizacja zamówienia w terminie, ciekawe oprawy, dobre ceny i miła obsługa.... Piotr świetna obsługa (1) zamawiam bardzo tanio soczewki i płyny do soczewek od kilku lat. ostatnio... Marta Świetna i fachowa obsługa. (1) Kupiliśmy z żoną w tym salonie już 5 par okularów. Wszystkie je nam... Krzysztof niesympatyczna obsługa (1) Obsługa bardzo niesympatyczna,niecierpliwa i nie potrafiąca zająć się... klient polecam (1) Zamawiam tam okulary sobie i małżonce co jakiś czas (jak to u okularników),... kub Porządny zakład (1) tu znalazłem info to trza skomentować :) :P Porządny zakład, indywidualne... Marek Super! (1) Polecam wszystkim ten salon optyczny. Badania są wykonane w bardzo... Olga zdecydowanie odradzam (1) Obsługa zdaje się nie zauważać klientów w salonie; czekałam ponad 10 min, po... Lea zlekceważenie i niemiła atmosfera. (2) Skorzystałam z usługi, ponieważ słyszałam bardzo pozytywne opinie o Salonie.... O. SŁABA JAKOŚĆ WYKONANIA I OBSŁUGI (1) W tym samym czasie ja i moja mama zamówiłyśmy okulary i w jednych i drugich... Sonia SŁABA JAKOŚĆ WYKONANIA I OBSŁUGI (1) Przy okazji zamawiania okularów w sąsiednim salonie tej firmy przy ulicy... Sonia Porażka (1) Byłam tam trzy razy i za każdym razem miałam trudności. Najpierw sprzedano mi... Julia