polecam (1) Gorąco szczerze polecam. Profesjonalna, rzetelna pomoc w doborze okularów.... anna Gorąco POLECAM!!! (1) Przystępne ceny, profesjonalne doradztwo i sympatyczna obsługa. Panowie... Maciej Kołakowski polecam (1) Profesjonalne, indywidualne podejście do pacjenta, a co najważniejsze duży... klientka
niekulturalna i mało fachowa obsługa (1) Obsługa klienta wręcz niefachowa a o kulturze nie wspomnę- wspomnę o jej... kasia p. Najgorszy salon w Trójmieście! (1) Po pierwsze, nigdy nie ma tam nikogo, kto by człowieka obsłużył. Panie zawsze... Joanna polecam! (1) Obsługa bardzo miła, średni wybór natomiast ceny przyzwoite. Poszłam na... zadowolona. wspaniała profesjonalna obsługa (1) jestem bardzo zadowolony z wizyt w tym salonie podczas oczekiwania na... Robert Artur - opinia (1) Nie polecam. Byłem w salonie wybierać soczewki - pani doktor próbowała mi... Artur Rewelacja (1) Chodziłem po całym gdańsku by pierwszy raz kupić soczewki. To się oczywiście... Maciek zadowolona - opinia (1) nosiłam się z zamiarem sprawienia sobie okularów dobrych parę lat, jednego... zadowolona Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z OPTY-MALA. Świetna pani okulistka, BARDZO... Marta MASAKRA (1) Witam! Kilka razy korzystałam z tego salonu i nigdy więcej!!! Soczewki... Jokerka1981 zdecydowanie odradzam!!! (1) omijajcie szerokim łukiem salon w Manufakturze!!! brak wykwalifikowanych... Jakub z Łodzi niekompetencja i dezinformacja (1) Moje szkła są nietypowe, więc jakiś miesiąc temu poszłam do salonu z receptą... Maniuchna Super optyk! (1) Świetny w pełni profesjonalny dobór okularów i soczewek kontaktowych,a... Agnieszka Stefaniak Gorąco polecam (1) Super obsługa,przedewszytskim pełen profesjonalizm, duży wybór, to juz drugi... Aneta EXCLUSIVE RD w Real Gdynia (1) Zdecydownaie profesjonalna obsługa. Mam duża wadę wzroku. Potrzebowałam jak... Stała_Klientka Złej baletnicy to nawet rąbek u spódnicy... (1) Poiem szczerze, że zdziwiłam się czytając tyle negatywnych opinii o Vision... Asia Tutaj Ci świetnie doradzą! Polecam (1) Witam wszystkich, chciałabym podzielić się własną opinią na temat salonu... Kasia Skandaliczny poziom obslugi klienta! (1) Podstawowa sprawa to nieobecność personelu przy stanowisku glównym do... Basia