Polecam (1) Super miła i profesjonalna obsługa. Zawsze można liczyć na pomoc, nawet na... Marta Serdecznie polecam (2) W salonie optycznym Pana Michała Antoszewskiego znalazłam wszystko to, czego... Dominika Najlepszy optyk u jakiego bylem (2) Okulary nosze od 20 lat. Przez ten czas odwiedziłem cale mnóstwo rożnego... Lukasz Przybylski
ok (1) Salon bardzo ok, zakupy udane, miła i pomocna obsluga. Oprawki okularowe mają... Tamara Salon doskonale wyposażony (1) Dla mnie salon jest bardzo dobrze wyposażony, ma spory wybór oprawek no i... Magma Zadowolony klient (1) Profesjonalna i sprawna obsługa - dobre i dyskretne doradztwo w wyborze... MWF Od dziś tylko Pan Michał! (1) Najlepszy salon optyczny w jakim byłem! Cena niska, obsługa fantastyczna,... Mikolaj Polecam salon p.Michała (1) Bardzo miła obsługa , profesjonalizm w wyborze okularów . Gorąco polecam. ANIA szczerze polecam (1) Profesjonalna i rzetelna obsługa, duży wybór oprawek, a przede wszystkim... Basia Bardzo fajne miejsce (1) Bardzo miła i sympatyczna atmosfera! Panie dobrały mi okulary idealnie... Asia Polecam! (1) Drugi raz miałem okazję być klientem w D.K. Optic i drugi raz jestem bardzo... BM Polecam (1) Miła atmosfera, naprawa gwarancyjna uwzględniona bez problemu. Robert oprawki (1) Kupowałam oprawki okularowe i szczerze mówiąc miałam problem które wybrać -... Mikelka Dobry salon optyczny (1) Z przyjemnością polecam ten salon optyczny. Kupiłam tutaj moje okulary. Pani... Małgorzata Szczerze polecam (1) Spośród trójmiejskich salonów optycznych wybrałem dwa na podstawie opinii... Łukasz Obsługa i doradztwo na najwyższym poziomie (1) Polecam ten salon optyczny, gdzie spotkałam się z obsługą i doradztwem na... Wioleta Super miejsce (1) Kupilam tam chyba kazde okulary jakie mam. Zarówno korekcyjne i... Ewa Optyk godny polecenia (1) Od pierwszej wizyty bardzo dobry kontakt. Profesjonalna obsługa w zakresie... Paweł K. Profesjonalizm i przemiła obsługa!!! (1) Profesjonalizm właścicieli, rodzinna atmosfera, no i oczywiście przemiła... Karolina polecam salon! (1) Salon jest bardzo dobrze wyposażony, pomocna obsługa, spokojnie można znaleźć... Danka