polecam! (2) Okulary noszę od ok 25 lat ale pierwszy raz zostałam tak kompleksowo... klaudia Optyk Optimum Outlet w Galerii Metropolia (1) Obsługa poniżej krytyki. Panie nie mają zielonego pojęcia o tym co sprzedają.... Aleksandra Porażka (1) Jestem bardzo niezadowolona z obsługi, Pani mnie obsługująca mialam wrażenie,... Niezadowolona
Bez wątpienia polecam :) (2) W salonie optycznym pana Michała wybrałam moje pierwsze okulary. Byłam... Wiola Naprawde Godny Polecenia (1) Witam rzadko wystawiam pozytywną opinie ale tutaj muszę bo naprawdę bardzo... Darek Optometria - najlepsi :) (2) To już moje trzecie okulary korekcyjne w tym salonie. Polecam w 100%. Obsługa... Agnieszka Rewelacja (1) Duży wybór asortymentu w naprawdę świetnych cenach a do tego miła i... Klient Ludzie z empatią (1) Bardzo miła obsługa. Korzystne ceny, dodatkowe rabaty oraz bezinteresowna... Piotr Neverending story (1) Korzystałam z Vision Express od 12 lat i zakończę po tej przygodzie. Szkła... Andy POLECAM (1) Dnia 23 kwietnia odbyłam badanie optometryczne u pana Mateusza. Jestem bardzo... Monika Miła niespodzianka. (1) Serdecznie polecam profesjonalną opiekę w Salonie Paris Optique , przemiła... Beata Suchowska polcam- salon bardzo dobrze wyposażony (1) Jestem mega zadowolona z salonu - wybór ogromny, różne oprawki, można znaleźć... Arima Warto (2) Zachęcona opiniami skorzystałam z usług salonu i teraz sama chwalę i polecam... Elwira Dobry optyk (2) Bardzo dobry optyk z dużym doświadczeniem i najważniejsze to bardzo dobre... Leszek Gorąco polecam (2) Udałam się do salonu po przeczytaniu opinie klientów na tym portalu. Miła i... Olga Zaitseva polecam (1) Salon jest świetnie wyposażony i ma bardzo ładne oprawki! dla mnie to okazał... Karolina Szczerze polecam. (2) Życzliwość i fachowe doradztwo Pana Michała oraz miła obsługa Pani badającej... Elżbieta serdecznie polecam (1) Obsługa w salonie jest przesympatyczna i bardzo pomocna. Bogaty wybór oprawek... Klaudia KUPNO (1) Witam, ostatnio kupowałem tu okulary korekcyjne duzy plus za obsluge i... Grekus Polecam (2) Klient jest najważniejszy - to dewiza tego zakładu. Fachowa obsługa, szeroka... Daniel