Hanna - opinia (1) Oprawki bardzo marnej jakości,na szczęście rozpadające się w rękach pani... Hanna Andrzej - opinia (1) Faktycznie Tradycja bo zakład prowadzony od pokoleń a usługi na najwyższym... Andrzej Paweł - opinia (1) Najlepszy optyk w Trójmieście! Szukając okularów zwiedziłem wiele salonów,... Paweł
Bartek - opinia (1) Fachowa i doskonałą obsługa. Świetny wybór oprawkę Bartek Janusz Graczkowski - opinia (1) Przyjazny sklep/zakład dla klienta ,miła obsługa dobre doradztwo .Wykonuje... Janusz Graczkowski Beata - opinia (1) Z usług Zakład Optycznego Andruszkiewiczów korzystam od bardzo wielu lat.... Beata Małgorzata Obacz - opinia (1) Mam 60 lat, więc kupowałam już okulary w wielu salonach optycznych w... Małgorzata Obacz Leszek - opinia (1) Są najlepsi w Gdyni !!!! Fajne chłopaki i z olbrzymią wiedzą. Leszek Anita - opinia (1) Bardzo pozytywne odczucia po wizycie w salonie p.Michała. Klient czuje się... Anita Paweł - opinia (1) Bardzo polecam ten salon optyczny :). Przemiła obsługa,klient czuje się tam... Paweł Waldemar Miksa - opinia (2) Przez wiele lat korzystałem z usług innego, nieczynnego już, salonu... Waldemar Miksa didi - opinia (1) Zakupiłam okulary ponad dwa miesiące temu i jestem bardzo zadowolona. Obsługa... didi Dominika - opinia (1) Wczoraj zamówiłam kolejne okulary. Korzystamy całą rodziną od lat. Pani... Dominika Wiolka - opinia (1) Super profesjonalnie i zdecydowanie przystępnie Wiolka LiCzi - opinia (1) Najlepszy salon! Szczęśliwie trafiłam tam po wielu poszukiwaniach. W tym... LiCzi Kasia Costa - opinia (1) Ocus to najbardziej profesjonalny zakład optyczny, jaki spotkałam. Cała moja... Kasia Costa Magdalena Budziszewska - opinia (1) Wspaniałe miejsce! Badanie wzroku dokładne, indywidualne podejście. Dobór... Magdalena Budziszewska Marek - opinia (1) Rewelacyjny salon polecam wszystkim. Przemiła i profesjonalna obsługa, a do... Marek Ewa_R - opinia (1) Fantastyczna obsługa! Pan Michał jest profesjonalistą w każdym calu, potrafi... Ewa_R Maria - opinia (1) Bardzo miła obsługa. Badanie wykonane bardzo profesjonalnie. Idealnie dobrane... Maria