dorota - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Ceny przystępne. Polecam! dorota Barbara - opinia (1) Profesjonalnie, uprzejmie, fachowo. Panie świetnie dobierają oprawę. Ola Barbara Monika - opinia (1) Profesjonalna obsługa ,miła sympatyczna atmosfera .Olbrzymi wybór oprawek ,... Monika
Tomek - opinia (1) Świetny optyk.Obsługa przemiła i super pomocna .Ceny nie wygórowane .Jestem... Tomek Katarzyna - opinia (1) Kolejne okulary dobrane i kupione w tym salonie. Profesjonalna obsługa,... Katarzyna Helena - opinia (1) Parę dni temu weszłam tam w sumie przypadkiem, bo było po drodze. Moje... Helena Tadeusz - opinia (1) Witam Mogę powiedzieć krótko znam korzystam już od powstania zakładu jakieś... Tadeusz Monika - opinia (1) Niesamowicie uprzejma obsługa, mega duży wybór oprawek w związku z czym... Monika Robert - opinia (1) Witam , promocja okulary w cenie ! miało być 168pln było 468pln Problemy z... Robert as - opinia (1) Optyk Prestige to najgorszy optyk w Pruszczu Gdańskim w jakim byłem as Daria - opinia (1) To już moje drugie oprawki i chętnie wrócę. Pełen profesjonalizm, dbałość o... Daria Antonina - opinia (1) Jakość 100%, bardzo duży wybór oprawek dla wszystkich. Obsługa fenomenalna,... Antonina Joanna - opinia (1) Dziękuję za pozytywne rozpatrzenie mojej reklamacji po mimo że oprawa pękła z... Joanna Barbara Wrzesińska - opinia (1) Po raz kolejny odwiedziłam Hanzę, w Garnizonie, ze wzg na duży wybór opraw... Barbara Wrzesińska klient - opinia (1) optyk prestige pruszcz gdański, nie polecam, negatyw klient Anna - opinia (1) Fantastyczne miejsce i obsługa. Profesjonalizm w najwyższym wydaniu.... Anna fakej - opinia (1) Nie wydaje mi się abym był szczególnie trudnym klientem. Przymierzyłem parę... fakej Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wybranych okularow. Szczerze polecam. Joanna Kinga - opinia (1) Wspaniałą obsługa, bardzo duży wybór oprawek, atrakcyjne ceny. Kinga Piotr - opinia (1) Najlepszy salon w 3mieście!! Wspaniała obsługa!! Super oprawki. Szybka... Piotr