Sylwia - opinia (1) Bardzo profesjonalne i miłe podejście do klienta! Pomocne sugestie w doborze... Sylwia Sonia K. - opinia (1) Przemili właściciele, czuć takie ciepło, profesjonalizm i chęć spotkania się... Sonia K. Tomasz - opinia (1) Rewelacyjny salon polecam wszystkim. Przemiła i profesjonalna obsługa, a do... Tomasz
Piotr S. - opinia (1) Pełen profesjonalizm, niecodzienny asortyment w przystępnej cenie. Fachowe... Piotr S. Sandra - opinia (1) Polecam, miła i profesjonalna obsługa, bogaty asortyment, bardzo dobra... Sandra Tomasz - opinia (1) Przemiła profesjonalna obsługa, jeśli kiedykolwiek będę dokonywał zakupu... Tomasz Stella - opinia (1) Super Polecam bardzo dobry salon. Duzy wybór oprawek. Super obsługa Stella Roman - opinia (1) Gorąco polecam, frofesjonalna i miła obsługa, szybka realizacja i przystępne... Roman Kamila K. - opinia (2) Dziękuję za profesjonalne doradztwo i fachowy dobór okularów. Duża poprawa... Kamila K. Ona - opinia (1) Bywałam w kilku miejscach po okulary, ale zawsze żałowałam tych wykonanych... Ona Krzysztof - opinia (1) Kolejny raz korzystam z usług Salonu i obsługa zawsze na najwyższym poziomie.... Krzysztof Gosia - opinia (1) Przemiła i profesjonalna obsługa. Oprawki na każdą kieszeń. Gosia Wiktoria - opinia (1) Fantastyczna obsługa, Panie bardzo miłe i pomocne, zawsze uśmiechnięte,... Wiktoria Radek - opinia (2) I co ja mam tu napisać , zgadzam się że wszystkimi poniższymi pozytywnymi... Radek Agnieszka Mileszko - opinia (1) Moja wada -8,0 to duze wyzwanie w szkłach jak i oprawach. Dobrze mi jedno i... Agnieszka Mileszko jarek - opinia (1) korzystałem z usługi trzy razy ciagu ostatniego roku: soczewki kontaktowe, 2x... jarek kasia - opinia (1) każda wizyta w salonie jest przyjemnością, personel zorientowany na klienta,... kasia D.Sz. - opinia (1) Bardzo, bardzo dokładne badanie, super dobrze dobrane soczewki, szybka... D.Sz. Małgorzata - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, szkła i oprawki dobrane perfekcyjnie, polecam Małgorzata Były Klient - opinia (1) Miła obsługa, szybko wykonane okulary. Duży wybór oprawek i szkieł - tzn.... Były Klient