Ania i Wojtek - opinia (1) Korzystam z usług tego salonu od lat.Kolejne okulary tradycyjnie... Ania i Wojtek Joanna - opinia (1) Byłam jakiś czas temu - skusił mnie czas oczekiwania i całe szczęście! Bardzo... Joanna Darek - opinia (1) ja polecam jestem zadowolony, wszystko ok :) Darek
Marek - opinia (1) rewelacja!!! To jednym słowem. Gdyby chcieć opisać większą ilością zdań to... Marek Klient - opinia (1) Bardzo duży wybór oprawek dla każdego i na każdą kieszeń. Super obsługa.... Klient Klient - opinia (1) Polecam. Super salon. Duży wybór oprawek. Klient And - opinia (1) Dotyczy salonu w Gdyni. Miła i kompetentna obsługa. Okazana duża pomoc w... And Ela - opinia (1) Polecam, polecam . Jedyny zakład który naprawił mi złamane zauszniki... Ela Edzia P. - opinia (1) Profesjonalna i przemiła obsługa, okulary dobrane jak nigdzie indziej, poza... Edzia P. Robert - opinia (1) Zostałem szybko przyjęty i postawiono trafną diagnozę, leczenie pomogło.... Robert Robert - opinia (1) Trafiłem z bólem oka, zostałem szybko przyjęty i trafiono z diagnozą.... Robert Jacek - opinia (1) Polecam z pełną odpowiedzialnością. Jacek MB - opinia (1) Okulary wykonane w omówionym czasie. Profesjonalna i miła obługa. Zakres cen... MB Kasia - opinia (1) Najlepszy salon w całym Trójmieście Kasia BETI - opinia (1) bardzo miła i pomocna obsługa salonu ( choć widać braki w zatrudnieniu i... BETI Alan - opinia (1) Profesjonalizm a do tego przemiła obsługa. Uwielbiam ten salon. Dziewczyny w... Alan Paweł Dullek - opinia (1) Bardzo, bardzo profesjonalne badanie wzroku, napewno wrócę do Państwa.... Paweł Dullek Elżbieta - opinia (1) Profesjonalnie , przyjaźnie poprostu perfekcyjnie i niedrogo. Polecam w 100 % Elżbieta Artur - opinia (1) Piszę po ponad miesiącu od zakupu. Jestem bardzo zadowolony z okularów,... Artur Rafał - opinia (1) Co tu dużo pisać. Jeśli jesteś z Gdańska to nie ma sensu szukać innego... Rafał