Kasia Pulawski - opinia (1) Doskonale jedzenie z obsługa kelnerska i kucharzem w domu! Było pysznie,... Kasia Pulawski Najdroższa ryba w Polsce (1) Santo Porto to całkiem przyzwoite miejsce. Obsługa doskonale zna się na... Gość Po prostu 6+ (1) Nic dodać nic ująć - świetna kuchnia, świetny wystrój, miła obsługa, pyszne... Hanna Jałosińska
Porazka (1) Kuchenne rewolucje powinna ta pani zacząć od swego podwórka.Za niska jakość... Kris Rozczarowanie (1) Dla dziecka zamówiliśmy zupę pomidorową, która była mdła i kurczaczka z... Marta Podziekowanie (1) Dziękujemy Pani Magdo wspaniała restauracja rybna wszystko moim dzieciom... Helena z rodzina Longina - opinia (1) Kiepska obsługa, przy pustej sali zostałam posadzona przy drzwiach. Na... Longina Negatyw za obsługę, łacznie z kuchnią (1) Ogólnie nie polecam. jeśli chcesz iść na kawę i wino, to miejsce ładne, ale... Danuta Santo Porto Gdynia (2) Nie jestem fanką Pani Magdy ale byliśmy z mężem na obiedzie w Santo Porto w... Ewa Chętnie wrócę (1) Czytając wcześniej kilka słabych opinii na temat restauracji Santo Porto,... Antoni Wizyta na raz (1) Ceny bardzo wysokie w stosunku do oferty. Mąż znalazł w kaszotto kamyczka, to... Kostkap Kolacja (1) Stek, który można samemu dopiec na gorącej płycie solnej, ciekawy i smaczny,... Gość Odstraszają ceny (1) Co z tego że mają dobre jedzenie, jeśli ceny sprawiają, ze mógłbym sobie... Marek Ceny astronomiczne (1) Wtglad super,obsluga super.Ceny niestety astronomiczne.Za dwa filety polozone... Kristof Przepysznie (1) Restauracja o cudownym wystroju. Znakomicie przyrządzone ryby. Obsługa... Katarzyna Cudownie (1) Ale tam pięknie...jestem w szoku...widać gust Magdy Gessler. Ryby których nie... Alicja Pysznie! (2) Santo Porto, jest wybitnym miejscem, serio! :) Pyszne jedzenie, obsługa... Andrzej Wykwintnie (1) Przystawka pasty rybne pycha ale powinny być do tego różne rodzaje... Kasia Bardzo dobrze (1) Swietny wystroj z pomyslem i klasa. Mila obsluga, bardzo dobra jakosc... Frau Elbe Pyszności! (1) Super wystrój. Rybka i hamburger delicious Corderosa