Saveetat

Studia tatuaży

Sopot, al. Niepodległości 767

ah:) (1) co tu duzo mowic, Krzysiek jest fachowcem w każdym calu, nie dość ze... ELA ......!!!!!!! POLECAM !!!!!!!...... (1) Witam. Posiadam na swoim ciele tatuaże, wykonane w kilku trojmiejskich... KAMIL POLECAM!!! (1) Mój pierwszy tatuaż, wykonanie idealne, obsługa wspaniała:), klimat idealny.... Gusia
polecam :) (1) Luźna, wesoła atmosfera :) Dziara świetna (dzięki Radek)! Cena bardzo... mithril REWELA (1) NIE BĘDĘ TU SIE ROZPISYWAŁ BO NIE MA SENSU, TE SŁOWA MÓWIĄ SAME ZA SIEBIE:... MARCIN Polecam :). (1) Polecam to studio super atmosfera, czysto i wszystko sterylne. Tatuaż robił... Michał Profesjonalnie! (1) Jestem po piercingu i muszę przyznać że zostałam obsłużona w naprawdę... :D Super extra zajefajnie ;D (1) No, także muszę przyznać że dobrze wybrałam. Jestem bardzo zadowolona :)... Głupia Magda :) Pełen profesjonalizm! (1) z*******e studio! W pełni spełnione oczekiwania! Krzysiek to... KRack Jojo - opinia (1) Jestem stałym klientem Saveetatu od kilku lat i wlasnie tam wyprowadzam swoje... Jojo Super! (1) Tak jak w nagłówku- super! Tatuator (w moim wypadku Krzysiek)- mega... wrredny Pełna profesjonalka!! (1) Super obsługa. Pierwsza moja wizyta w profesjonalnym studiu i 100%... Miętowy naprawde warto (1) profesjonalne studio cieszy intymnoscia i sterylnoscia. chlopaki maja talent... Michał REWELACJA SKUTECZNOSC I CIERPLIWOSC (1) Gorąco polecam Krzysztofa wraz z jego studiem! Dwa lata temu dzieki opiniom... Keenys Iga - opinia (1) Nie będę się tu dużo rozpisywać, korzystałam już kilka razy i zawsze... Iga jak tatuować się, to tylko w Saveetat. (1) mogę bez obawy polecić to studio i samego Krzyśka ludziom, którzy pierwszy... eljott dz - opinia (1) wykonałam tam już 3 tatuaże i na pewno na tym nie skończę, polecam studio... dz POLECAM WSZYSTKIM!!! (1) POLECAM WSZYSTKIM SERDECZNIE TO STUDIO PONIEWAŻ ARTYŚCI PRACUJĄCY W NIM SĄ... PATRYK KOSMALA Polecam (1) Długo szukałam studia, w którym wykonam swój pierwszy tatuaż i nie ukrywam,... Kasia Najlepiej.. (1) Mój pierwszy raz..i.. nie bolał :P A do tego: wysoki poziom obsługi,... Magda & Danka