Saveetat

Studia tatuaży

Sopot, al. Niepodległości 767

kinga - opinia (1) miła obsługa na luzie, widać że znają się na rzeczy. jestem nieprawdopodobnie... kinga Rewelacja (1) Profesjonalizm w każdym calu!!! Nic dodać nic ująć. Tatuaż jest... Ania Warto! (1) Na prawdę warto - czysto, miła obsługa, przystępne ceny. Pełen profesjonalizm! Patrycja
świetny salon (1) profesjonalna praca (kolczyk), bardzo miłe podejście do klienta,jak... latras 100% - vol2 (1) Po raz kolejny mogłem przekonać się ,że Saveetat to miejsce ,w którym... Dawid A. Tattoo na najwyższym poziomie (1) Mój pierwszy tattoo zrobiłem sobie właśnie w tym studiu. Napis na karku wg.... DeVilio Polecam!!!! (1) Tatuaż,który zrobiłem w Saveetat jest obłędny!!!! Naprawdę tatuator ma... Marek REWELACJA!!! (1) Dziś Krzysiek zrobił mi piękny tatuaż na stopie i jestem bardzo zadowolona.... xxx Zarzycki Darek - opinia (1) Wybierając studio kierowałem sie opiniami internautów i się nie zawiodłem!!!... Zarzycki Darek polecam (1) co się będę dużo rozpisywała...długo szukałam dobrego studia w trójmieście i... magkra polecam!!! (1) Wraz z mężem zrobiliśmy sobie tu nasze pierwsze tatuaże. Bardzo dobre... ati Rewelka! (1) Nie ma co dużo pisać. Rewelacja! Polecam wszystkim serdecznie! Luźna, miła... Maciek SUPER! (1) Witam,studio polecil mi znajomy i byl to strzal w 10:)Profesjonalana,mila... Magda rewelacja) (1) Witam Wszystkich) naprawde bardzo zachecam do odwiedzenia tego studia))... Marcin(Chudzinka) Wawa Jak tatuaż to tylko w SAVEETAT :-) (1) Chcesz zrobić tatuaż? Nasuwa się tylko pytanie, które wybrać studio. Fakt -... Dorota Rewelacja ;) (1) Przekłuwałam sobie pępek i wszystko poszło po prostu wspaniale. :) Pan Rafał... Magdalena Super Studio!!! (1) Gorąco polecam, zarówno tatuaże u Krzyśka, jak i kolczyki u Rafała, nowego... Madzia Gorąco polecam (1) Miła atmosfera,fachowa obsługa. Przystępne ceny:) Pan Krzysiu z dużą... Ada POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Zrobiłem u Krzyśka biomechanike, no i powiem szczerze, że nie spodziewałem... JAR SAVEETAT (1) Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek obawy o zrobienie sobie tatuażu,to w Saveetat... tomek