Artur - opinia (1) Zupelnie inaczej wyobrażałem sobie hipnozę. To nie jest tak jak myślicie bo... Artur Ela - opinia (1) Polecam z całego serca, ze łzami wzruszenia. Dziękujemy Panie Rafale Ela Mateusz - opinia (1) Bardzo skuteczna terapia a przyszedłem z paroma tematami dosyć ciężkimi jeśli... Mateusz
Martyna - opinia (1) Hipnoterapia to cudowna metoda na pozbycie się w moim przypadku traum z... Martyna Patryk - opinia (1) Przytulny gabinet. Opieka nad samego wejścia. Dziękuję za pomoc w uporaniu... Patryk Elzbieta - opinia (1) Dzięki Panu Rafałowi mój mąż wybaczył mi całe swoje cierpienie przeze mnie.... Elzbieta Milena - opinia (1) Dziękuję, dziekuję i jeszcze raz dziękuję! Przez lata miałam zaburzenia... Milena Dr A - opinia (1) Rafał uleczył moją chorą duszę znękaną od miesiąca myślami które nikt by mi... Dr A Aneta - opinia (1) Droga do sukcesu w hipnozie okazała się być bardzo krótka. Kilka lat temu... Aneta Monika - opinia (1) Miałam wielki problem z nadwagą, nie mogłam schudnąć bo cały czas podjadałam... Monika Oskar - opinia (1) Serdecznie polecam gabinet sempergo pana rafała. Profesjonalna obsługa i... Oskar Grzegorz - opinia (1) tak niewielki koszt w porównaniu do efektów, nie dość, że człowiek oszczędza... Grzegorz Violetta - opinia (1) Dzięki terapii hipnozą wróciła do mnie radość życia, którą utracilam z powodu... Violetta Jadwiga - opinia (1) Bardzo fajny gabinet, Rafał to porządny człowiek i widać, że wie co robi.... Jadwiga Józef - opinia (1) Polecam terapię Rafała w walce z uzależnieniem od nikotyny. Józef Viktoria - opinia (1) W dzieciństwie byłam raczej szczupłą osobą, jednak nagle w wieku ok 16 lat... Viktoria Daria - opinia (1) W końcu rzuciłam fajki i alkohol i zaczynam naprawiać swoje życie. Polecam... Daria Hubert - opinia (1) Jestem milo zaskoczony efektami terapii, na poczatku myslalem ze ta hipnoza... Hubert Tomek - opinia (1) Tak jak mówił P. Rafał tak się stało. Jestem po terapii, która trwała 5... Tomek Ewelina - opinia (1) Pomimo długiego czasu oczekiwania, warto czekać. Problemy w pracy, problemy... Ewelina