Kurs hipnozy i hipnoterapii (2) Szukając alternatywy na pomysł albo pomysłu na alternatywę ... samej siebie -... Dorota Dziękuję (1) Serdecznie dziękuję za pomoc. Po jednej sesji jestem wolnym od nikotyny... Iwona Hipnoterapia a trauma z dzieciństwa (1) Szczerze polecam hipnoterapie przeprowadzona przez Pana Rafała, ze względu na... Weronika
Hipnoterapia (1) Polecam Rafła zarowno jako hipnoterpaute i nauczyciela. Niesamowita... Dagmara Jedyny w swoim rodzaju (1) Polecam hipnozę w wykonaniu Rafała. Cudowne przeżycie A moje problemy... Nina Zachęcam i polecam (1) I jeszcze namawiam. Borykalem się z uzależnieniem od marihuany i pozbylem sie... Marek Kurs Hipnozy (1) Polecam z całego serca Kurs Hipnozy organizowany przez Sempergo. Przez 14 dni... Renata Siek super coach (1) Rafal ma ogromna wiedze i umiejetnosci. Z duzym zainteresowaniem slucha sie... Pola Wygrałem (1) Po latach zniszczonych alkoholem w końcu zebrałem siły, aby poszukać... Marek Niesamowite doznania (1) Kłopoty z koncentracją przestały istnieć. Chandra, która towarzyszyła mi... Aleksandra Nadzieja umiera ostatnia... (1) A już zacząłem wątpić i wierzyć. Porzuciłem nadzieję. O hipnozie wiedziałem... Robert polecam (1) Jestem uzależniony od alkoholu. U Rafała byłem bo miałem chwilę zwątpienia... Krzysiek Szkolenie autohipnozy (1) Super hiper fajne szkolenie z dużą dawką praktycznej i praktycznej wiedzy :)... Emila Dziubkowska szybko, skutecznie,przyjemnie (1) kobietki polecam sesje u Fossa. Byłam, zadziałało. Efekt murowany wymarzone... Ewelina Gut Warszawa Nadwaga (1) Z tym problemem borykałem się od lat. 1 sesja spowodowała, ze przestałam... Joanna Sz Gdynia Nowa Kaja (1) Jako nastolatka byłam molestowania. Od tamtego czasu mocno przejadałam sie... Kaja pokochałam siebie (1) Po sesjach z Rafałem zaakceptowałam siebie taką, jaką jestem naprawdę i już... Olka z Wejherowa pewność siebie w górę (1) Po urlopie macierzyńskim już nie miałam ochoty wracać na etat a zająć się... Bogumiła Wróbel Śmieciowe jedzenie STOP (1) Hej hej. Człowiek się objada całe życie a nie wie, że jest sposób. Szybki,... Dana Wrocilem! (1) Na poczatku roku zostawila mnie partnerka. Nie moglem sie pozbierac. Dalem... Leszek K.