Henryk - opinia (1) Znakomita terapia, kilka spotkań a już po pierwszym poczułem znaczną poprawę... Henryk Lucjan - opinia (1) Polecam wszystkim, tak mała cena a rozwiązała moje problemy psychiczne.... Lucjan Beata - opinia (1) Życie nauczyło mnie wiele, niestety nie były to lekcje łatwe. To co... Beata
Bruno - opinia (1) Rafał to kompetentny specjalista od hipnoterapii. Widać, że włożył dużo pracy... Bruno Alfred - opinia (1) Znakomity specjalista. Nie wyobrażałem sobie, że uda mi się rzucić palenie,... Alfred Karolina i Mirek - opinia (1) Sytuacja była bardzo dramatyczna, mój narzeczony nadużywał alkoholu i... Karolina i Mirek Krzysztof - opinia (1) Jeśli zmagasz się z alkoholem i narkotykami, i czujesz się zniewolony tymi... Krzysztof Grażyna - opinia (1) Poukładało mi się w głowie wszystko co tego poukładania wymagało. Rozwód po... Grażyna Karolina - opinia (1) Smutki, lęki i stany depresyjne. Oto z czym przyszłam do p. Rafała. Nie... Karolina Maurycy - opinia (1) Super terapia polecam wszystkim serdecznie! Maurycy Marek - opinia (1) Jestem zachwycony skutecznością terapii. Przestałem pić po wielu latach... Marek Maciej - opinia (1) Zawodowiec i fachowiec od uzależnień, od kliku miesięcy w ogóle nie piję i... Maciej Marlena - opinia (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem wiedzy, fachowości i podejścia do pacjenta.... Marlena Andrzej - opinia (1) W moim przypadku hipnoza okazała się zbawieniem. Bardzo polecam p. Fossa,... Andrzej Martyna - opinia (1) Doskonała terapia. Pomogła mi w napadowych bólach, z którymi walczyłam wiele... Martyna Arianna - opinia (1) Pierwszy raz byłam na hipnozie i jestem miło zaskoczona już dwie sesje... Arianna Adam - opinia (1) Świetne szkolenia. Imponująca wiedza oraz autentyczna pasja i profesjonalizm... Adam Kurs Autohipnozy i Hipnoterapii (2) Rewelacyjne szkolenia! Bardzo dużo się dowiedziałem oraz poznałem wiele... Tomek Kurs hipnoterapii (2) Na kurs trafiłam po tym jak sama skorzystałam z hipnoterapii. Postawiła mnie... Edyta Profesjonalnie! (1) Prześladowały mnie koszmary z dzieciństwa, wplywaly negatywnie na moje zycie.... Magda