Dobry specjalista, wspaniała atmosfera i ten głos :) (1) Hipnoza to jest to :) pomogła mi uwolnić od moich stanów lękowych i małej... Małgosia Po prostu dziękuję (1) Pozbyłam się silnych lęków tak naprawdę nie wiadomo o co. Lęk przed... Mari Sempergo? Rewelacja! (1) Szkolenia na najwyższym poziomie. Można by było chłonąć tę wiedzę bez... Basia
kocham tą hipnozę (1) Zawsze marzyłam o pięknych i zadbanych paznokciach. A że kiedy denerwowałam... Janina Polek z Poznania sesja papierosy (1) Polecam. Po 2 sesjach brak nałogu. Tomek Gdynia szkolenie autohopnoza (1) Szkolenie pozytywnie zaskakujące.Atmosfera swobodna i miła. Ćwiczenia super.... Monika Polecam wszystkim. (1) Wspaniały fachowiec i człowiek. Najwyższa jakość w dobrej cenie. Duża wiedza... Beata Sempergo Rafał Foss (1) Polecam spotkania z Rafałem Fossem. Korzystałam z kilku szkolen, a takze z... Krystyna Nałogi (1) Do Rafała po raz pierwszy trafiłam ponad 3 lata temu kiedy zmagałam się z... Marzena hipnoterapia najlepsza na świecie na słodkości (1) Rafała poznałam pod czas TransMisji w Gdyni. Zafascynowana efektami, jakie... Kamila „Kama” Moc hipnozy (1) O Rafale i hipnozie pierwszy raz usłyszałem w Radiu Gdańsk, zapisałem się na... Edek Kornacki Elbląg Coaching z Mistrzem (1) Jestem po coachingu z Rafałem. Po ciąży nie mogłam dojść do swojej... Daria dziękuję za autohipnoze (1) Witam jestem już po 50 i dopiero teraz stawiam kroki w rozwoju osobistym. Na... Elżbieta Wielkie dzięki dla Rafała (1) Do Rafała trafiłam ok 2 miesięcy temu. Zmagałam się ze stanami depresyjnymi,... Renata narkotyki the end (1) dzieki Mistrzu za koniec z dopalaczami. to byla moja droga na skroty aby... piotr wolna od cukru (1) Jako nastolatka borykałam się z nadmiarem czekolady,słodyczy, ciastek, tortów... Kasia Kasik Koniec z alkoholem i wahaniami nastrojów (1) Pierwszy raz byłam na terapii za pomocą hipnozy. Nie dotykam alkoholu już... Eliza Przygód kilka wróbla ćwirka.. (1) Szczęśliwie nieszczęśliwa trafiłam z jednym konkretnym problemem (długoletnia... Autor nieznany terapia hipnozą (2) Rafała spotkałam w takim momencie życia gdy potrzebowałam zmiany a nie bardzo... Irena Terapia - hipnoza (1) Miesiąc temu miałam dwie sesje u Rafała. Był to dla mnie bardzo trudny czas,... Agata