Nie maja czasu na klienta, ida na ilosc a nie na jakosc (1) Nie maja czasu dla klienta, ida na ilosc a nie na jakosc W salonie zakupilam... Anna NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jak mozna zrobic mikrodermabrazję w 12 min ...no pytam Jak ?????? DZIEWCZYNY... Asia Nie polecam!!!! (1) Dołączam do grona niezadowolonych klientek z kuponami z groupon. zdecydowałam... I.W
masaż z Gruponem (1) Kupiłam kupon Grupon na masaż gorącymi kamieniami. Niestety nie miałam... ajeh Super podejście do Klienta :) (3) Salon mam kilka minut od pracy, skusiłam skorzystać się z zabiegów... Monika Nabieranie klientów (1) Witam. Mam podobne doswiadczenia. Miałam wykupione 3 zabiegi, zrobiono mi 2... klientka niestety... (1) Nasłuchałam sie naprawde pozytywnych opini o SB&S od kumpelek, ale dotyczyły... aleksandra SKANDAL!!! (1) W GRUDNIU WYKUPIŁAM GRUPON NA MASAŻ. W MAJU CHCIAŁAM UMÓWIĆ SIĘ NA ZABIEG,... Beata Groupon (2) korzystałam z mikrodermabrazji z promocji groupona. Wybrałam opcje 4... Jola groupon (1) to prawda ze tasmowa robota i ze brudno na maxa .koty z kurzu fruwały az... klient Kpina (3) Mikrodermabrazja twarzy,szyi i dekoltu plus (pseudo)maska algowa trwały 25... niezadowolona klientka Zadowolona (1) Witam, Ja także skorzystałam z oferty groupon. Wybrałam 3 zabiegi... Kasia Szkoda czasu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Nabralam sie i tyle . Strata pieniedzy i czasu . anna Pani Zuzią świetną masażystką (1) Własnie skorzystałam z pierwszego gruponowego masazu bańką chińską. Mam spore... A. zdziwiona (3) Jestem zdziwiona negatywnymi opiniami. Może faktycznie klientki korzystające... basia33 Żenujący brak profesjonalizmu, jestem naprawde zniesmaczona, a szkoda... (1) Czy dotyczy to tyko klientów z kuponem Grupon czy ogólnie wszystkich... Joanna Gorąco polecam!!! (1) Wykorzystalam kupon groupon i jestem bardzo zadowolona z efektow. Przyznam że... Marta Rewelacja ! (1) Bardzo profesjonalne podejście Pani Kasi, 100% satysfakcji i, co ważniejsze -... AC Polecam!!! (1) Zabieg chociaż, że trwał 30 min był pofesjonalnie wykonany i bardzo... Maja Oaza pełnego relaksu i profesjonalnej obsługi (1) Oaza pełnego relaksu i profesjonalnej obsługi A.G