SPA z charakterem (1) Profesjonalne SPA dla wymagających, polecam. EWA nigdy więcej (1) widzę ten sam problem dotyczy i mnie;/ bardzo żałuję wydanych pieniędzy, co... basia Bardzo nieprofesjonalnie !!! (1) Witam, widzę że moja opinia nie jest tutaj jedyna. Powiem krótko czekałam 1,5... klientka
Zadowolona klientka z kuponem groupon (2) Ja również skorzystałam z oferty groupona w sensual na mikrodermabrazje, co z... M. Opinia o zabiegach mikro z grupona! (1) Witam. Wszystko było oki do momentu przyjścia na wizytę, bo nawet z... Fasola beznadzieja (4) Również skorzystałam z oferty Groupon i potwierzdam zdanie moich... Pxxx Jestem zawsze bardzo zadowolona z mikrodermabrazji (3) Klientką Sensual Spa jest od ponad roku, zanim jeszcze ruszył groupon. Kilka... Ola Zdecydownaie polecam! (1) Moje drogie Panie. Zdecydowanie polecam ten salon. Zarówno jakość usług jak i... Magda kupon grupon a mikrodermabrazja (3) Sprawdziłam i tez mam wrażenie, ze z kuponem grupon zabieg mikrodermabrazji... klientka Klienci groupon traktowani są jako natręci!! (1) Udało mi się wykorzystać tylko jeden z 3 zabiegów, za które zapłaciłam w... mimi katastrofa - mikrodermabrazja w 10 min. bez demakijażu (1) To są chyba żarty. Nigdy tam więcej moja noga nie postanie i moich znajomych... KLIENTKA CZUJĄCA SIĘ JAK NATRĘTK kupon-grupon (1) Zabieg trwał 15 min...kpina totalna ,pani Kasia kosmetolog beznadziejnie... Ewelina totalna kpina ... (3) Przynam, że nistety jak poprzednicy skusiłam się na grupona ... Wielokrotnie... Eline grupowicz (1) Wykupiłam karnet gruponu na 3 zabiegi mikrodermabrazji z maską algową o... Barbara pedicure (1) Chodzę do Pani Agnieszki na pedicure i jestem zawsze bardzo zadowolona. Jest... M. totalna porażka (3) 90 zł wydane na grouponie za kupon na mikrodermabrazję to jakieś totalne... Ola Grupon -kupon namiastka mikrodermabrazji... (2) Jestem kolejną niezadowoloną klientką (od razu mowię ze nie jestem z... niezadowolona klientka nie poolecam! (1) Niestety skorzystałam z usług 2 razy i tym razem to ostatnia moja wizyta.... była klientka Ostoja relaksu. (1) Jeśli szukasz miejsca maksymalnego relaksu to nie znajdziesz lepszego... Rafal kompletna dezorganizacja i niemiła obsługa (1) też mam kupon groupon i nie mogę chyba z niego skorzystać, bo albo nikt nie... olga