Polecamy (1) jest ok Andrzej Chodze regularnie (1) jestem stałą klientką i naprawde jestem bardzo zadowolona i moge polecic.... Kasia masaż (1) Byłem ostatnio na masażu - prezent od żony na świeta - u pana Radka.... Tomek
Tak, tak, tak (1) Super miejsce. Pełen profesjonalizm. Chodze do pani Moniki stała klientka jest super (1) Gorąco polecam to cudne miejsce. Korzystałam kilka krotnie i napewno będę... m Justyna - opinia (1) Miła atmosfera, życzliwość i pełen profesjonalizm personelu. Polecam,... Justyna polecam panią Monikę (1) Szczerze polecam zabiegi pielęgnacyjne twarzy u pani Moniki. Bardzo cenię u... J Polecam wszystkim!!! (1) Gorąco polecam zabiegi na twarz i na ciało u Pani Kasi. Są to chwile pełne... Julka pewnie że polecam (1) Szczerze polecam paznokcie u Pani Agnieszki. Są super i świetnie się... Marta bardzo polecam (1) Bardzo polecam kosmetyczkę Agnieszke Zawistowską, jest profesjonalna w tym co... Asia M. Świetna sprawa (1) Byłem na masażu dłoni i manicure u Pani Agnieszki. REWELACJA!!! Pełen... Rafał makijaż (1) Pani Agnieszka przygotowała mnie do najważniejszej chwili w moim życiu.... Kasia super (1) jako stala klientka jestem bardzo zadowolona ,a najbardziej z pani Kasi... G. superowa obsluga (1) polecam danka Rewelacja! (1) Polecam wszystkim goraco! Profesjonalna obsługa, miła atmosfera, czysto i... Anka Fantastycznie! (1) Witam, kożystam z oferty salonu regularnie. I jestem bardzo zadowolona... Asia klient - opinia (1) goraco polecam klient POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Czytając opinię poniżej, po prostu się zbulwersowałam! Sądzę, że dodała ją po... ZADOWOLONA STAŁA KLIENTKA fatalnie (1) kierując sie opiniami wybrałam sie do salonu na pedicure. moim zdaniem jak... edi właśnie takiego miejsca szukałam!!! (1) Niesamowite, że w samym centrum Gdańska a zarazem na uboczu:) zalazłam... Bożena