Cudowny Salon Kosmetyczny! (1) Byłam już w wielu salonach kosmetycznych trójmiasta, ale Sensual Beauty & SPA... Justyna Gorąco polecam!!! (1) Moja narzeczona zrobila mi prezent i wykupiła Nam zabiegi w Sensual Beauty &... Wojtek i Wioleta Polecam (1) niezwykłe miejsce. Polecam masaż GŁOWA W CHMURACH - boskie doznania anka
Iwona - opinia (1) byłam na zabiegu urządzeniem focus rf+ -rewelacja pozdrowienia dla Pani Kasi Iwona Super! (2) Super miejsce pod każdym względem. Wybrałam się na tak polecane zabiegi... anka Kobieta piękną jest........ (2) Wreszcie znalazłam miejsce, gdzie, w atmosferze ciszy i spokoju, można... BEATA POLECAM! (1) Rewelacja! Naprawdę polecam! Fantastyczne miejsce! Pełen profesjonalizm Pani... Anna Nowak Rewelacja (1) Moje przyjaciółki zorganizowały mi w Sensual urodziny. Miałyśmy całe spa dla... Ania Było super (1) Witajcie, byłem tu w tym tygodniu. Zabieg na ciało czyli masaż genialny i... Sławek super miejsce:))) (1) Długo szukałam takiego miejsca. Profesjonalizm w każdym calu. Efekt po... aga Byłem i polecam (2) Zajrzałem tak na chwile i zostałem na dłużej. Niespodziewany klimat,... Robert Oaza spokoju (2) Rozlużniona, wypoczęta i pozytywnie nastawiona do życia. Filozofia w Sensual... Aleksandra Wyjątkowe miejsce (2) Jestem zachwycona tym miejscem! W każdej kategorii zasługuje ono na... Krystyna Klenowska