mikrodermabrazja z grupona (1) Witam Wszystkich, Kupiłam na gruponie kupon na mikro i jestem bardzo... Zawiedziona brak profesjonalizmu (1) niestety korzystając z oferty z Groupona zauważyłam, że Panie (głównie Kasia)... kasia klientka - opinia (1) witam. w pierwszej chwili przypływu gniewu i bezsilności po wykorzystaniu... klientka
kupon groupon (1) Bylam kilka dni temu w tym salonie i zdecydowanie odradzam korzystanie z jego... Lusia Udana pierwsza wizyta (2) ...zachęca do kolejnych. Od pewnego czasu szukałam innego spa, niż to, z... Fuschia kupon grupon (1) Korzystałam juz z usług i bylam bardzo zadowolona teraz sie zawiodłam. Uwaga!... iw Wielkie rozczarowanie... (1) oferta promocyjna z groupona: zabieg mikrodermabrazji na... ja zawsze polecam (1) Zawsze miło i profesjonalnie. Pani Agnieszka to mistrz w swoim fachu!. Masaże... Piotr Monika - opinia (1) Chcialy bysmy bardzo podziekowac za fantastyczny dzien u panstwa. Niesamowita... Monika rewelacja (1) miałam ochote na relaks i wybrałam się do tego salonu na jakiś zabieg na... Marta Shiatsu (1) Idealne miejsce by się zregenerować i skorzystać z usług na naprawdę wysokim... Ola Pozdrowienia dla pana Radka i pani Kasi (1) Pan Radek - masażyta postawil mnie na nogi (dosłownie), a pani Kasia... Ania Jak na zabiegi to tylko do Pani Kasi!!! (1) Pani kasia jest rewelacyjna. Zawsze miałam problemy ze skórą a teraz to tylko... Stała klientka Polecam (1) pozdrowienia stały klient pilates (1) byłam w sensual pierwszy raz bo mój mąż mi zrobił prezent. Byłam na masazu... Aśka super (1) chodze do pani Moniki i do pani Kasi. Pani Monika to najlepsza kosmetyczka na... Anka odnalazłam (1) Jakiś czas temu byłam w centrum handlowym Wzgórze i natrafiłam na stoisko... ja Jestem stałą klientką (1) chodzę od dawna do pana Radka na masaże. Najpierw głowa w chmurach a teraz... Marta :) jest super (1) Dostałam w prezencie zabieg na dłonie kawiorowy. Zabieg godny polecenia, tak... zadowolona zdecydowanie polecam (1) dostalem prezent od żony na urodziny, wybralem masaz u pana Radka. Oprocz... Jan