Ja - ocena (1) Polecam uslugi , Ja Maksym - ocena (1) Szybko i skutecznie Maksym Anna - ocena (1) Szybko, przemily kontakt, fachowa usluga. Polecam z przekonaniem! Anna
Michał - ocena (1) Polecam w 100%. Michał Ewa Urban - ocena (1) Szybka i bardzo fachowa i miła usluga. Ewa Urban Hieronim - ocena (1) Szybko, profesjonalnie, kulturalnie. Pełna i jasna informacja o zakresie... Hieronim Mariusz - ocena (1) Szybka fachowa obsliga Mariusz laura - ocena (1) Szybko i sprawnie, pralka naprawiona,cena też w porządku! laura Agata - opinia (1) Skuteczna diagnoza i naprawa pralki na miejscu. Agata Marcin Sosnowski - opinia (1) Bardzo szybka i sprawna naprawa bez zbędnego naciągania na koszta. Usterka... Marcin Sosnowski Tomek - opinia (1) Bardzo dobra komunikacja i szybko naprawili pralkę. Tomek Piotr - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usługi serwisu. Wszystko załatwione w ciągu... Piotr Karolina - opinia (1) Sprawnie, miło, profesjonalnie Karolina Katarzyna - opinia (1) Profeska bardzo szybko, solidna firma polecam ! Katarzyna Katarzyna - opinia (1) Profeska bardzo szybko, solidna firma polecam ! Katarzyna Magdalena - opinia (1) Zepsuła nam się grzałka w pralce. Dzwoniliśmy w poniedziałek po południu, na... Magdalena EJW - opinia (1) Jestem zadowolona z usługi jak zwykle EJW Sebastian - opinia (1) Zamówiłem serwis do zmywarki. Zaczęło się od błędnej diagnozy i wyceny.... Sebastian Jacek - opinia (1) Znakomita obsługa. Usługa zrealizowana w błyskawicznym tempie tego samego dnia. Jacek Marek - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Korzystałem już po raz trzeci Marek