Ola - opinia (1) Myślałam, że opinie o serwisie to taka trochę ściema, jak to często na tym... Ola Skorzystałem kolejny raz i polecam bez wahania (1) Z Serwisu Na Kołach skorzystałem po raz trzeci. Zepsuta pralka Bosch.... Jacek Gorąco polecam (1) Bezproblemowo umówiony termin, elastyczne podejście do klienta. Trafna... Krzysztof
Godny polecenia serwis AGD (1) Popsuta pralka, przyjechali na drugi dzień, naprawili w 30 minut, bez... Krzysztof bez wahania polecam (1) korzystaliśmy wielokrotnie. I polecaliśmy wielokrotnie. Ci, którzy dzięki... Katarzyna Polecam z czystym sumieniem! (1) Mieliśmy problem z pralką, zadzwoniłam i nie spodziewałam się tak szybkiej... Aleksandra Usunięcie wycieku wody w ścianie w kuchni (1) Szybka i fachowa naprawa wycieku wody. Polecam i pozdrawiam cały serwis na... Darek Naprawa zmywarki. (1) Pełny profesjonalizm. Chciałbym mieć do czynienia tylko z takimi serwisami.... Remik Bardzo polecam! (1) Panowie pojawili się w ciągu godziny. Naprawili dwie usterki. Szybko, miło i... Tomasz naprawa zmywarki bosch (1) Zawsze przy zepsuciu jakiegoś sprzętu w domu pojawia się problem czy mam... Marzena Cuchnący zlew kuchenny (1) Bardzo profesjonalna i przystępna cenowo firma serwisowa! Mój cuchnący zlew... Ola Mili i profesjonalni - naprawa pralki Bosch (1) "Skórę" uratowała mi już miła Pani gdy zamawiałem wizytę serwisową.... Krzysztof Naprawa 25 letniej pralki zanussi (1) Nigdy nie piszę na takich portalach opinii, ale tym razem byłam tak... gosia Jestem zadowlona (1) Pani przyjmująca zgłoszenie-bardzo miła i profesjonalna. Panowie fachowcy... Joanna K. Naprawa suszarki (1) Super fachowcy. Szybko i w przystępniej cenie panowie naprawili zepsuty... wioletta Naprawa pralki (1) rzetelne i fachowe podejście do klienta, bezproblemowy kontakt , przybliżony... Joanna Napradę rzetelna usługa (1) Naprawa zmywarki. Nie próbowali naciągnąć, byli łącznie 3 razy - diagnoza,... marbial super! polecam! (1) zadzwoniliśmy do nich z problemem z pralką, już Pani z "infolinii" zaskoczyła... Kama Polecam (1) Przede wwzytkim Pani na słuchawce bardzo uprzejma, stara się sprostać... Karolina Szybka diagnoza i jeszcze szybsza naprawa (1) Usterka 2 letniej pralki electrolux okazała się być drobna. Ale diagnoza i... Robert