godna polecenia, szybka i miła obsługa (1) Zepsuty TV. Szybka diagnoza i naprawa uszkodzonego elementu. Michal szybko, profesjonalnie, solidnie (1) naprawa w tym samym dniu co zgłoszenie - szybko zdiagnozowano i naprawiono... Anita Ok, szybko i konkretnie, bez naciągania. (1) Pralka zalana po ostatniej powodzi naprawiona jak należy. Wymiana silnika po... Maciek
Klasa (1) W godzinach południowych zadzwoniłem do biura, aby poprosić o pomoc, a już w... Bartek Konkretnie i szybko (1) Skorzystałem z tego serwisu sugerując się opiniami, wszystkie są bardzo dobre... Jacek Bardzo miłe zaskoczenie (1) Niemal w jednym czasie przestał mi działać ekspres do kawy i... Wiesław Rewelacja (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa robota, najlepsza obsługa. Usługi... Anka Chłopaki znają się na rzeczy (1) Udało im się przywrócić do życia starą witrynę chłodniczą którą poprzedni... piwowar Rewelacja (1) Panowie i Pani przesympatyczni i bardzo kompetentni.Naprawili nam 2... Asia Fachowcy jakich już nie ma (1) Pralka odmówiła współpracy. Panowie przyjechali, wypytali o "objawy",... Agnieszka Wielkie pozytywne zaskoczenie (1) Parę dni temu zepsuła mi się pralka, zaraz przed majówką, dzisiaj zaraz po... Adam Gorąco Wszystkim polecam (2) Przed samymi Świętami Wielkanocnymi zepsuł mi się telewizor. Szukałam w... Elżbieta naprawa lodówki (2) Niestety nie udało się naprawić lodówki, ale diagnoza prawidłowa, wizyta tego... Łukasz Zadowolony klient z Gdyni (1) Pralka została naprawiona wyjątkowo szybko i za niewielkie pieniądze. Nie... KP Naprawa płyty indukcyjnej (2) Usługę oceniam jak najbardziej na plus. Po rozmowie telefonicznej Panowie... Daria Jedyna ekipa która chciała przyjechać w sobotę wieczorem (2) Polecam tych techników (przyjechało dwóch). Sprawnie zdiagnozowali problem i... Michał Naprawa kabla antenowego (2) Panowie z "Serwisu na kołach" podjęli się zadania, które było chyba... Marta Gorąco polecam (2) Może to zabrzmi nieprawdziwie ale jestem w 100% zadowolony z usługi wykonanej... Edi Gorąco polecam (2) Panowie bardzo kulturalni, uprzejmi, a przede wszystkim fachowi i... Lidia Ogromny pozytyw! (2) Po wizycie Państwa aż żałowałem, że nie mam w mieszkaniu więcej zepsutego... Grzegorz