Zdecydowanie polecam! (1) Padła nam lodówka. Panowie byli już następnego dnia, bardzo mili, powiedzieli... Staszek Swietna obsluga (1) Padla mi pralka. Zadzwonilem i chlopaki byli u mnie tego samego dnia o... Mariusz Gorzoch Szybko i fachowo (1) Dzisiaj takich fachowców ze świecą szukać. Na miejscu panowie naprawili... Paweł
spece (1) Polecam ta firme. Konkretnie, terminowo, w normalnych pieniądzach. Mili... Piotr POLECAM (1) rewelacja polecam bardzo super obsługa nie naciągają uczciwie podchodzą do... właściciel zepsutej pralki Naprawa piekarnika (2) Panowie profesjonalni, punktualni i słowni. Godni polecenia:) A. Polecam (1) Polecam serwis, pan był bardzo punktualny co jest obecnie bardzo rzadkie.... Emilka Szybko, sprawnie i skutecznie (1) Polecamy każdemu. Nasz przykład: pralka, która po 8 latach pracy przestała... Paweł i Asia Zmywarka compact AEG (1) Panowie maja szeroką wiedzę w zakresie serwisowania sprzętu AGD. Moja... Justyna Super (1) Dawno nie spotkałam tak profesjonalnych fachowców, dziekuje! Klaudia Pełen profesjonalizm (1) Naprawa pralki przebiegła szybko, bezproblemowo i w bardzo miłej atmosferze.... agnieszka Super! (1) Bardzo mili młodzi Panowie (czyżby koniec ery 50-letnich, narzekających... M godna polecenia, szybka i miła obsługa (1) Zepsuty TV. Szybka diagnoza i naprawa uszkodzonego elementu. Michal szybko, profesjonalnie, solidnie (1) naprawa w tym samym dniu co zgłoszenie - szybko zdiagnozowano i naprawiono... Anita Ok, szybko i konkretnie, bez naciągania. (1) Pralka zalana po ostatniej powodzi naprawiona jak należy. Wymiana silnika po... Maciek Klasa (1) W godzinach południowych zadzwoniłem do biura, aby poprosić o pomoc, a już w... Bartek Konkretnie i szybko (1) Skorzystałem z tego serwisu sugerując się opiniami, wszystkie są bardzo dobre... Jacek Bardzo miłe zaskoczenie (1) Niemal w jednym czasie przestał mi działać ekspres do kawy i... Wiesław Rewelacja (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Fachowa robota, najlepsza obsługa. Usługi... Anka Chłopaki znają się na rzeczy (1) Udało im się przywrócić do życia starą witrynę chłodniczą którą poprzedni... piwowar