Polecam (1) Przede wwzytkim Pani na słuchawce bardzo uprzejma, stara się sprostać... Karolina Szybka diagnoza i jeszcze szybsza naprawa (1) Usterka 2 letniej pralki electrolux okazała się być drobna. Ale diagnoza i... Robert GORĄCO POLECAM! (1) Jeżeli szukacie myślących majstrów - dobrze trafiliście. :) Naprawa modułu... JuG
Jestem pod ogromnym wrażeniem!!! (1) Sytuacja całkowicie nieprzewidziana. Po rozmrożeniu i umyciu lodówki ta nie... Tomaszn Rzetelna i fachowa naprawa (1) Panowie w ciągu niespełna godziny naprawili pralkę i zmywarkę(którą spisałam... Magda Wskrzeszenie martwej lodówki (1) Posiadam dużą lodówkę Samsunga. Po wielu latach działania niestety odmówiła... Mori szybko,sprawnie,fachowo i rzeczowo (1) chciałbym bardzo podziękować Serwisowi na kołach za tak szybką reakcję na mój... G.C Kapitalny serwis (2) Fantastyczni spece. Szukałem firmy, która naprawi 30-letni magnetofon... Jarek Naprawa zmywarki Elektrolux (1) Pełen profesjonalizm. Jak będę potrzebowała fachowców to na pewno skorzystam... Anna Super!! (1) Po zwarciu poszla plyta indykcyjna i pralka. Oba sprzety naprawione w 3 dni,... Magdalena Zdecydowanie polecam! (1) Padła nam lodówka. Panowie byli już następnego dnia, bardzo mili, powiedzieli... Staszek Swietna obsluga (1) Padla mi pralka. Zadzwonilem i chlopaki byli u mnie tego samego dnia o... Mariusz Gorzoch Szybko i fachowo (1) Dzisiaj takich fachowców ze świecą szukać. Na miejscu panowie naprawili... Paweł spece (1) Polecam ta firme. Konkretnie, terminowo, w normalnych pieniądzach. Mili... Piotr POLECAM (1) rewelacja polecam bardzo super obsługa nie naciągają uczciwie podchodzą do... właściciel zepsutej pralki Naprawa piekarnika (2) Panowie profesjonalni, punktualni i słowni. Godni polecenia:) A. Polecam (1) Polecam serwis, pan był bardzo punktualny co jest obecnie bardzo rzadkie.... Emilka Szybko, sprawnie i skutecznie (1) Polecamy każdemu. Nasz przykład: pralka, która po 8 latach pracy przestała... Paweł i Asia Zmywarka compact AEG (1) Panowie maja szeroką wiedzę w zakresie serwisowania sprzętu AGD. Moja... Justyna Super (1) Dawno nie spotkałam tak profesjonalnych fachowców, dziekuje! Klaudia