Adam - opinia (2) Przesympatyczny młody człowiek. Pełen profesjonalizm.jestem bardzo zadowolony... Adam Bartek - opinia (2) Bardzo szybko !! od telefonu po 15 min pojawił się serwisant, wstępnie usunął... Bartek Iwona - opinia (2) Bardzo rzetelna firma. Sprawa załatwiona bez problemu. Polecam. Iwona
Janusz Pawelec - opinia (2) W dniu 22.03.2021 zgłosiłem awarię zmywarki wyświetlił się kod 30 , w dniu... Janusz Pawelec D.Olkowski. - opinia (1) Świetny kontakt,błyskawiczna naprawa i to w sobotę. Korzystna cena za usługę.... D.Olkowski. Ewa - opinia (1) Szybka diagnoza i naprawa. Polecam Ewa Gdynianin - opinia (1) Szybko, sprawnie i bez problemów naprawiona zmywarka Gdynianin Joanna - opinia (1) Szybki przyjazd, w ten sam dzień. Miła obsługa. Zmywarka wiekowa, ale... Joanna Judyta - opinia (1) Korzystałam wielokrotnie. Super serwis. Polecam znajomym. Judyta MSM - opinia (1) Szczerze polecam. Bardzo profesjonalnie i rzetelnie. MSM MSM - opinia (1) Szczerze polecam. Bardzo profesjonalnie i rzetelnie. MSM Zimkaa - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Z czystym sumieniem polecam każdemu w potrzebie! Zimkaa PIOTR - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. PIOTR Agata - opinia (1) Pozytywne zaskoczenie. Panowie przyjechali tego samego dnia, w którym... Agata Anka - opinia (1) Jestem pod wrażeniem jakości obsługi - po telefonicznych ustaleniach panowie... Anka JR - opinia (1) Polecam serwis. Padł mi piekarnik, przyczyna grzałka. Panowie odwiedzili mnie... JR Romuald - opinia (1) Super firma Romuald Roberto - opinia (1) Super goście. Nawet nietypowe rozwiązania można z nimi umówić i wszyscy są... Roberto Anna - opinia (1) Dzieki Panom z serwisu juz nie boje sie naglych usterek sprzetu AGD.... Anna Maciek - opinia (1) Serwis płyty indukcyjnej bosch. okazało się że z jakiegoś powodu zmieniła się... Maciek