Tomek - opinia (1) Fachowy serwisant godny polecenia. Tomek Marzena - opinia (1) Sprawnie,szybko,solidnie. Ceny przystępne. Miła obsługa. Korzystam z uslug... Marzena Agnieszka - opinia (1) Jestem zadowolona z usługi. Sprawnie rozwiązany problem. Polecam. Agnieszka
klient GA Wiczlino - opinia (1) Polecam. Fachowa i szybka naprawa, a do tego instrukcja lepszego użytkowania... klient GA Wiczlino Inka - opinia (1) Bardzo szybko i sprawnie. Bardzo dobry, szybki kontakt i prawie... Inka Artur - opinia (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.Szczerze polecam !!!!!! Artur Marcin z Gdyni - opinia (1) Super polecam , terminowość i fachowa robota przez serwisanta. Marcin z Gdyni Edyta - opinia (2) Polecam! Świetna obsługa, fantastyczny kontakt, ogromna elastyczność, niskie... Edyta Magdalena - opinia (1) Dzię zgłoszenie , dziś wizyta serwisanta i sprawa załatwiona. Jak najbardziej... Magdalena Natalia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Naprawa pralki wykonana ekspresowo, cena... Natalia Bartosz - opinia (1) Szybki termin przyjazdu i jeszcze szybsza naprawa. Zmywarka śmiga Bartosz Zuzanna - opinia (1) Pełna profeska i mega szybko! Panowie załatwili problem expressowo Zuzanna Łukasz - opinia (1) Super polecał jestem zadowolony z jakości usług i ceny Łukasz Marcel - opinia (1) Gorąco polecam, od powstania usterki do naprawy nie minęły nawet 2h, a jest... Marcel Darek - opinia (1) Ekipa bardzo sprawnie wymieniła szczotki w pralce, trwało to chyba z pół... Darek Edyta - opinia (2) Naprawa zmywarki odbyła się bardzo sprawnie, a co najważniejsze skutecznie.... Edyta BS - opinia (2) Ekspresowa i skuteczna naprawa zmywarki, polecam! BS Marcin - opinia (2) Naprawa pralki przebiegła bardzo sprawnie, a co najważniejsze skutecznie.... Marcin Marta - opinia (2) super i z zaangażowaniem Troska o klienta, świetny kontakt i szybka reakcja... Marta Joanna - opinia (2) Popsuła się nam 14 letnia zmywarka. Zadzwoniłam, wycenili przez telefon na... Joanna