Rewelacja (1) Panowie i Pani przesympatyczni i bardzo kompetentni.Naprawili nam 2... Asia Fachowcy jakich już nie ma (1) Pralka odmówiła współpracy. Panowie przyjechali, wypytali o "objawy",... Agnieszka Wielkie pozytywne zaskoczenie (1) Parę dni temu zepsuła mi się pralka, zaraz przed majówką, dzisiaj zaraz po... Adam
Gorąco Wszystkim polecam (2) Przed samymi Świętami Wielkanocnymi zepsuł mi się telewizor. Szukałam w... Elżbieta naprawa lodówki (2) Niestety nie udało się naprawić lodówki, ale diagnoza prawidłowa, wizyta tego... Łukasz Zadowolony klient z Gdyni (1) Pralka została naprawiona wyjątkowo szybko i za niewielkie pieniądze. Nie... KP Naprawa płyty indukcyjnej (2) Usługę oceniam jak najbardziej na plus. Po rozmowie telefonicznej Panowie... Daria Jedyna ekipa która chciała przyjechać w sobotę wieczorem (2) Polecam tych techników (przyjechało dwóch). Sprawnie zdiagnozowali problem i... Michał Naprawa kabla antenowego (2) Panowie z "Serwisu na kołach" podjęli się zadania, które było chyba... Marta Gorąco polecam (2) Może to zabrzmi nieprawdziwie ale jestem w 100% zadowolony z usługi wykonanej... Edi Gorąco polecam (2) Panowie bardzo kulturalni, uprzejmi, a przede wszystkim fachowi i... Lidia Ogromny pozytyw! (2) Po wizycie Państwa aż żałowałem, że nie mam w mieszkaniu więcej zepsutego... Grzegorz Super serwis (1) Miły i profesjonalny serwis,szybka naprawa,ceny przystępne.Jakość usługi... małgorzata