Turniej siatkówki (1) zapraszamy na III amatorski turniej siatkówki 26.05.2013r. do... adam Siatkówka Gdańsk Żabianka w poniedziałki (2) Witam szukam chętnych osób do gry w siatkówkę na żabiance w każdy... Mariusz Szukamy 4 osób do gry (1) Szukamy 4 osób do gry. Poniedziałek, godz. 18:00-20:00, Sopot. Gramy do końca... Konrad
wspolne granie ;D (1) witam wszystkich:) szukam ekipy z Gdańska do gry w siatkowke...rozumiecie?... pawlik20085 turniej siatkówki (1) 26 .05.2013 o godzinie 10.00 w hali GOSiR w Szemudzie odbędzie się turniej... adam partnerka do siatkówki plażowej (1) mam 21 lat, gram w siatkówkę plażową od 3 lat i jestem już całkiem niezła,... xXx A może siatkówka na plaży? :) Otwieramy sezon? :) (4) Już na tyle fajnie się zrobiło że można by było pograć na świeżym powietrzu... Kaś :) chętnie pogram w poniedziałki w Gdańsku i okolicach (3) witam jak w temacie, chętnie dołączę do gry w poniedziałki gdańsk i okolice,... kudeł Siatkówka, koszykówka - ul. Hoene (1) Witam. Czy gra ktoś może w siatkówkę, koszykówkę w Szkole Podstawowej nr 19,... anioleczek pogramy w plazowke (3) Z koleżanka jestesmy chętne do gry w pon. i czwartki . Gramy calkiem nieźle... paulina Jestem chętny do gry, poziom dobry (1) Tylko w Gdańsku, pasuje mi każdy dzień tygodnia poza środą. Proszę o kontakt... adi_nasa Czy są chętne Panie na Siatkówkę w Redzie? (3) Poszukuje kobiet do gry amatorskiej w SIATKÓWKE. Nie ma kosztów. Wystarczy... julik Szukam drużyny (1) Cześć, poszukuje konkretnej drużyny uczestniczącej w różnego rodzaju... Maciek Chetni do gry w siatkowke (2) Witam szukam chetnych do gry w siatkowke na sali w conradinum. koszt wychodzi... Dygus turniej (17) Zapraszam na amatorski turniej siatkówki do Karczemek 2/3.02.2013r.Warunkiem... adam siatkówka (1) Siema. Szukamy z kolegą grupy ,która gra w Gd gdzieś w siatkówkę. Mamy 21... Kamil siatka weekend 23-24.02.2013 (1) dwie dziewczyny o dobrym poziomie gry w siatkówkę szukają drużyny, do której... Joanna Poszukuję grupy do gry w siatkówkę (1) Cześć, chętnie przyłączę się do grupy grającej w Gdańsku, której brakuje... Patryk siatkówka (16) Zapraszam we wtorki o 19 na siatkówkę w Karczemkach.Brak 4-6 graczy.Poziom... adam Żeński Turniej Amatorskiej Siatkówki w Luzinie (1) Szukam chętnych zespołów do Turnieju Amatorskiej Siatkówki Kobiet. Turniej... Myszos