Skarabeusz Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 71/6

Maciek - ocena (1) Mega atmosferaa i mega zrobione tatoo Maciek Kamila - ocena (1) W Skarabeuszu byłam drugi raz i robiłam 4 tatuaże,atmosfera jest... Kamila Dominika i Maciej Kupferschmiedt - ocena (1) Profesjonalna miła obsługa pomoc w doborze wzoru Dominika i Maciej Kupferschmiedt
Jasia - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam to studio! Pełen profesjonalizm, sterylne warunki... Jasia anna - ocena (1) Miła obsługa, wszystko wytłumaczone krok po kroku, pani doradzila z... anna Sylka - ocena (1) Bardzo miła ekipa.Tatuaze wykonane super.bardzo polecam!! Sylka Maciej / Dominika - ocena (1) Zajebiści tatuatorzy mega praca polecam Maciej / Dominika Magda - ocena (1) Profesjonalne wykonanie, świetna atmosfera jestem bardzo zadowolona i na... Magda Player1 - ocena (1) Najlepsze studio w Gdyni. Polecam serdecznie Player1 Kama - ocena (1) Wybitni tatuażyści z kreatywnymi pomysłami na tatuaż , sterylny gabinet,... Kama Magdalena - ocena (1) Polecam , super atmosfera i profesjonalne podejście, cała rodzina dziara się... Magdalena Zosia - ocena (1) Polecam serdecznie :) Zosia Maciek - ocena (1) Bardzo polecam już byłem nie raz i zawsze będę polecać Maciek Maciek - ocena (1) Jestem zadowolony z profesjonalnie wykonanych tatuaży,do tego miłej obsługi. Maciek Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam salon tatuaży.Dominika i Maciej to profesjonaliści i robią... Karolina Ewelina - ocena (1) Piękne tatuaże, zrobione profesjonalnie i z precyzją.️ Tatuaż zawsze robiony... Ewelina Dominika Kupferschmiedt - ocena (1) Serdecznie polecam studio tatuażu.Dwoje ludzi z pasją do swojej pracy.Super... Dominika Kupferschmiedt kamila i arek - ocena (1) Jesli ktoś się zastanawia nad tatuażem, to nie ma co wiele się zastanawiać.... kamila i arek Ania - ocena (1) Bardzo fajne miejsce! Studio ma niesamowicie przyjazną, wręcz domową... Ania Kasia - ocena (1) Najlepsze studio!!! Widać w ich pracach jak wkładają serce w swoje dzieła ️... Kasia