Skarabeusz Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 71/6

Maciej - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony tatuaże są bardzo realistyczne i wykonane z... Maciej Kaja - ocena (1) Super miejsce tworzone przez ludzi z pasją. Wyszłam ze studia mega zadowolona... Kaja Sebastian - ocena (1) Studio na najwyższym poziomie Sebastian
Zosia - ocena (1) Gorąco polecam. Wszystko idealnie wykonane. Tatuaż zagoił się bez problemu i... Zosia Misiar - ocena (1) Doskonale wykonane dziarki. Wszystko super . Polecam Misiar Anna K - ocena (1) Super studio, super wykonane tatuaże, super atmosfera. Polecam :) Anna K Dominika - ocena (1) Świetne studio oraz podejście do klijenta Dominika Rafal - ocena (1) Fajna atmosfera szybkie terminy a tatuażyści niebyłe u lepszych i świetna... Rafal Marta - ocena (1) Byłam już 3 razy w tym studiu za każdym razem cieszę się że zrobionego... Marta Mieczyslaw - ocena (1) Polecam z czystym sercem Mieczyslaw Mirek - ocena (1) Doświadczeni tatuatorzy z ogromnym talentem . Polecam każdemu ! Mirek Zofia - ocena (1) Świetne umiejętności tatuatorow , bardzo czysto i sterylnie. Polecam Zofia Beata - ocena (1) Rewelacyjne miejsce. Czyste i jednocześnie sympatyczne miejsce - od razu... Beata Łukasz - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu ever ️ Kiedy do Skarabeusza trafiłem, aż się... Łukasz Piotr - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam każdemu chcacemu zrobić tatuaż. Już dwa razy... Piotr Laura - ocena (1) Polecam, miła atmosfera Laura Patka - ocena (1) Wielokrotnie mialam okazję skorzystać z usług Skarabeusz Tatoo i polecam z... Patka Maciej - ocena (1) Pełen profesjonalizm Maciej Maciej - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu. Maciek i Domi wiedzą na czym rzecz polega. Polecam Maciej Maciej - ocena (1) Daje na 100% 6 gwiazdek . W studiu wykonałem już 4 tatuaże i na pewno nie... Maciej