Skarabeusz Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 71/6

Ewelina - ocena (1) Piękne tatuaże, zrobione profesjonalnie i z precyzją.️ Tatuaż zawsze robiony... Ewelina Kasia - ocena (1) Najlepsze studio!!! Widać w ich pracach jak wkładają serce w swoje dzieła ️... Kasia ASKA B.. - ocena (1) polecam calego serca dominikie i macka sympatyczni doradza i przemila... ASKA B..
R - ocena (1) Świetna atmosfera i świetni ludzie R Ten Pan od Vegety - ocena (1) Podejście do klienta to podstawa, a tutaj to priorytet i usługa premium... Ten Pan od Vegety Agusia - ocena (1) Bardzo miła atmosfera świetne tatuaze super studio. Bardzo gorąco polecam te... Agusia Ja - ocena (1) Najlepsi na świecie :) Ja Maciej - ocena (1) Wspaniała obsługa super wykonanie i wspaniały efekt końcowy. Gorąco polecam... Maciej Luk - ocena (1) Skarabeusz Tattoo w Gdyni to absolutna czołówka, jeśli chodzi o studia... Luk Jakub - ocena (1) Byłem w piątek na sesji u Pana Macieja to co zrobił przerosło me oczekiwania... Jakub Kamil - ocena (1) Świetne podejście Macieja i Dominiki do klienta. Jeśli ktoś dopiero decyduje... Kamil Krzysztof - ocena (1) Pełen profesjonalizm Krzysztof Maciej - ocena (1) Miła atmosfera, dobra współpraca Maciej Karol Chodnicki - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu najlepsza ekipa i wszystko co najlepsze tylko u nich... Karol Chodnicki Bartek - ocena (1) Profesjonalne doradztwo miła obsługa i co najważniejsze jakość na najwyższym... Bartek Piro - ocena (1) Świetne wykonanie, warte każdych pieniędzy. Długo szukałem artysty do... Piro Kamila - ocena (1) Z całego serca polecam studio tatuażu Skarabeusz! Pełen profesjonalizm,... Kamila Jakub - ocena (1) Polecam zawsze wychodzę zadowolony z studia i nie mogę się doczekać żeby... Jakub Biggy - ocena (1) Bardzo dziękuję za możliwość pelnego procesu od planu do realizacji, tatuaż... Biggy Adam - ocena (1) Wielki profesjonalizm szybki termin miła obsługa bardzo polecam Adam