Skarabeusz Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 71/6

Wojtek - ocena (1) To jest super mega wrażenia Wojtek Piotr - ocena (1) Profesjonalizm w każdym calu,miła atmosfera Piotr Aleksandra Zapotoczna - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, każda z sesji tatuażu przebiegała... Aleksandra Zapotoczna
Dominika - ocena (1) Super wykonanie Dominika Noname - ocena (1) Ok wszystko jak najbardziej zgodne z umową i staleniamin Noname K - ocena (1) Polecam bardzo !! K TB - ocena (1) Super, polecam , bardzo profesjonalnie TB Natalia - ocena (1) Piękne wykonanie , pełen profesjonalizm Natalia Kacper - ocena (1) Najlepszy tatuażysta z jakim miałem przyjemność współpracować Kacper Bogdan - ocena (1) Usługa została wykonana w super jakości i atmosferze. Bogdan Jula - ocena (1) Najlepsze studio ️ Jula Klaudia - ocena (1) Świetne dziarki! Polecam! Klaudia Maja - ocena (1) Polecam, bardzo dobre wykonanie Maja Anna - ocena (1) Super podejście do klienta, miła atmosfera i 100% profesjonalizm,.Na pewno... Anna Jakub - ocena (1) Petarda świetnie mają talent Jakub Mikołaj - ocena (1) Super studio bardzo polecam Mikołaj Maciej i dominika - ocena (1) Od lat się tam dziaram jestem bardzo zadowolona jedyne studio któremu ufam... Maciej i dominika Mateusz - ocena (1) Za każdym razem kiedy dowiedziałem Studio wychodziłem zadowolony i zawsze... Mateusz Maciej - ocena (1) Jestem mega zadowolony i napewno tam jeszcze wrócę Maciej Mariusz G - ocena (1) Mega przetulny salon mega uprzemy tattoarzy można z całego serca dalej polecać Mariusz G