Skarabeusz Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 71/6

Maciej - ocena (1) Miła atmosfera. Można się dogadać o tatuaż i cenę. itp. Dobre doświadczenie... Maciej Sylwia - ocena (1) Najlepsze wykonania tatuaży , najlepsze studio Sylwia Maciej - ocena (1) Super studio, polecam Maciej
Klaudia - ocena (1) Miła sympatyczna obsługa, przyjemna atmosfera, tatuaże wykonane profesjonalnie Klaudia Szef - ocena (1) Mega mila obsługa super tatuaże Szef Pogo - ocena (1) Profesjonalne i mile podejscie, zawsze wychodzimy zadowoleni z zona i wracamy... Pogo Zuzia - ocena (1) Miła atmosfera a przede wszystkim efekt piękny taki jak chciałam Zuzia Mateusz - ocena (1) Bardzo fajna atmosfera jak i pełen profesjonalizm Mateusz Maciej - ocena (1) Super studio z potencjałem Maciej Maciek - ocena (1) Profesjonalna fachową obsługa klienta, atmosfera rodzinna, super klimat. Maciek Krrystian - ocena (1) Bardzo przyjemne studio tatuażu, mili pracownicy, czyste schludne studio,... Krrystian Moniaaa - ocena (1) Mili i wspaniali młodzi ludzie Pełen profesjonalizm. Moniaaa Ola - ocena (1) Przemiła atmosfera Ola Ajo - ocena (1) Dwa słowa... ️sczerze polecam Ajo Maks - ocena (1) Imponujące studio, pełny profesjonalizm i uczciwość ze strony właścicieli. Od... Maks Radek z Garnizonu - ocena (1) Dobra zabawa! Gratulujemy! :) Radek z Garnizonu Klaudia - ocena (1) Tatuażyści z podejściem do klienta , studio super , godne polecenia Klaudia Klaudia - ocena (1) Super!!!!!!!!!!!! Klaudia Daniel - ocena (1) Fajne dziary i bardzo miła atmosfera Daniel Nikodem - ocena (1) Gdy wszedłem zostałem miło powitany miła obsługa atmosfera tez sprzyjająca... Nikodem