Skarabeusz Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 71/6

Patryk - ocena (1) Profesjonalizm , indywidualne podejście i świetna atmosfera Patryk Ryba - ocena (1) Najlepsze studio w trojmiescie Ryba Eobert - ocena (1) Najlepsze studio tatuaży jakie może być w 3City! Polecam ️ Eobert
Rafał Frątczak - ocena (1) Polecam studio na 6+ Pełen profesjonalizm, czuć pasję z tego co robią,... Rafał Frątczak Nikola Ganc - ocena (1) Miła atmosfera, Perfekcjonalisci ! Wiedza co robią !!! Udogodnienia dla... Nikola Ganc Asia - ocena (1) Polecam z całego serca. Zrobią wszystko czego sobie wymarzycie , same cuda.... Asia Piotr - ocena (1) Najlepsi. Pozytywnie wkręceni w działanie. Piotr Mikolaj - ocena (1) Pełen profesjonalizm połączony z fantastycznym nastawieniem . Polecam z... Mikolaj Ania - ocena (1) Ogromnie polecam!!! Juz razem 6 tatuazy wyszlo u mnie spod igly Domi i... Ania Misiaa - ocena (1) Polecam z całego serca. Swój pierwszy tatuaż zrobiłam właśnie w tym studiu.... Misiaa Lukasssss - ocena (1) Mega Studio, fajna muza i dziary oczywiście też mega Lukasssss Mariusz - ocena (1) mariuszmacholl4@gmail.com Mariusz Monika - ocena (1) Najlepsze studio tatuażu w Gdyni. Przemila obsługa, profesjonalne podejście... Monika Kamila - ocena (1) Polecam studio z całego serca. Robią to co kochają i naprawdę robią cuda . Kamila Marta - ocena (1) Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do klienta!;) Marta Grzegorz - ocena (1) Bardzo profesjonalne podejście i wykonanie. Super obsług. polecam!!! Grzegorz M - ocena (1) Super przemiła atmosfera. Super ludzie. Miejsce godne polecenia M Martyna Es - ocena (1) Świetna ekipa, Domi uzupełniła już cześć moich pleców, a Maciej dwa rękawy.... Martyna Es Marta Janiak - ocena (1) Dominika bardzo fajna dziewczyna ... wykonała mi super projekt który później... Marta Janiak P.S. - ocena (1) Mogę polecić z całego serca. Pełen profesjonalizm, Domi zawsze doradzi :) P.S.