Skarabeusz Tattoo

Studia tatuaży

Gdynia, Świętojańska 71/6

Tomek G. - ocena (1) Profesjonalne wykonania i porady przy wyborze tatuażu ,świetny kontakt jak i... Tomek G. Maciej Rutkowski - ocena (1) Bardzo miła atmosfera jak i wykonanie tatuaży Maciej Rutkowski Jagoda - ocena (1) Kompleksowa usługa, przyjemna atmosfera, pełen profesjonalizm :D Jagoda
Karolina - ocena (1) Profesjonalnie,czysto,przemiła atmosfera,super podejście do klienta oraz... Karolina Kama - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona , Atmosfera super ! Tatuaże wszystkie które mam są... Kama Piernik - ocena (1) Najlepszy salon tatuażu w Trójmieście! Bardzo polecam :) Piernik Karolina - ocena (1) Najbardziej profesjonalne studio tatuażu w jakim miałam przyjemnosc gościć.... Karolina Maciej - ocena (1) Maciej i Dominika to wspaniali tatuatorzy, Dziesiątki dziarek zrobione u... Maciej D - ocena (1) Sterylne warunki , świetni artyści i mega atmosfera. Polecam D Szymon - ocena (1) Dobre studio, polecam Szymon Kamil - ocena (1) Bardzo polecam studio! Maciej i Dominika widać, że robią to z pasji :) Ja... Kamil Paaaula - ocena (1) Super klimat, ekipa też super zawsze doradzi w wyborze odpowiedniego tatto.... Paaaula Anna - ocena (1) Solidnie wykonana usługa. Polecam. Anna Krzysztof - ocena (1) Super klimat, bardzo dobra komunikatywność z klientem i świetnie wykonywane... Krzysztof Agnieszka - ocena (1) Nie do opisania Agnieszka Aneta - ocena (1) Przemiła atmosfera .Bardzo dokładnie wykonany tatuaż. Można wziąć krem... Aneta Z - ocena (1) Mega przyjazna atmosfera, mili artyści. Sam przebieg projektowania tattoo... Z Dominika - ocena (1) Wspaniała atmosfera! Czułam się zaopiekowana, tatuaż został dopracowany do... Dominika Maciej - ocena (1) Pełen profesjonalizm i miła atmosfera, napewno wrócę! Maciej Kasia - ocena (1) Najlepsi z najlepszych Kasia