Bartosz - ocena (1) Świetne podejście do klienta. Chcieliśmy kupić rower dla syna. Już na wejściu... Bartosz Paweł - ocena (1) Niedawno byłem w Gdańsku i szukałem serwisu, w którym mógłbym zostawić swój... Paweł Anetta - ocena (1) Niedawno byłem w Gdańsku i szukałem serwisu, w którym mógłbym zostawić swój... Anetta
Wojtula - ocena (1) Mam stamtąd rower i jestem zachwycony. Nie spodziewałem się takiej różnicy po... Wojtula J Piet - ocena (1) Beznadziejna obsługa natychmiast wypycha klienta w objęcia internetu. J Piet Michał z Wrocławia - ocena (1) Super serwis i sklep. Pan błyskawiczne znalazł rozwiązanie mojego problemu... Michał z Wrocławia Marcin W. - ocena (1) To już kolejna wizyta, która utwierdziła mnie w przekonaniu o ich... Marcin W. Krawżnik - ocena (1) Profesjonalne podejscie do klienta Krawżnik Marcin - ocena (1) Super podejście do klienta i ekspresowa naprawa Marcin Cinek - ocena (1) Panowie znają się na swojej robocie polecam najlepsi w Trójmieście szybko i... Cinek Marcin - ocena (1) Skorzystałem z usług Mobilnego Serwisu Rowerowego Pettka i jestem bardzo... Marcin Piotr - ocena (1) Rewelacja ! Fachowo, szybko i w przystępnej cenie. Gazella śmiga aż miło.... Piotr kolarz - ocena (1) Serwis tragiczny . Ceny z kosmosu , włożyli mi do roweru podrabiane klocki... kolarz Mariusz - ocena (2) Super serwis oraz obsługa! Mariusz Marian Baki - ocena (1) Super sklep i obsługa. Czasami można trafić dobra promke na ich stronie www.... Marian Baki Mariusz Baki - ocena (1) Super sklep i obsługa - czasami można cos trafić fajnego na promocji na ich... Mariusz Baki Tomek - ocena (1) Profesjonalna, miła, fachowa i szybka obsługa. Duży asortyment rowerów i... Tomek Arkadiusz z pily - ocena (1) Panowie że sklepu bardzo pomocni ogarnęli mi rower na miejscu doradzili w... Arkadiusz z pily Marek Rocky - ocena (1) Kolejny raz zakupiłem rower w tym sklepie. Bardzo miła i profesjonalna... Marek Rocky Marek Rocky - ocena (1) Kolejny raz zakupiłem rower w tym sklepie. Bardzo miła i profesjonalna... Marek Rocky