Patryk - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Szybkie terminy w sezonie, dojazd do klienta, mega... Patryk Krzysiek M. - ocena (1) Szybko i fachowo i do tego przystępne ceny. Wszystko czego oczekuje się od... Krzysiek M. Aga - ocena (1) Korzystałam z mobilnego serwisu rowerowego i jestem bardzo zadowolona. Ceny... Aga
Mateusz - ocena (1) Polecam z całego serca ! Panowie robią bardzo dobra robotę ! Mateusz Monika N - ocena (1) Wspaniała obsługa serwisu, kolejny rower "uzdrowiony" dziękuję :) Monika N Mateusz - ocena (1) Najlepszy serwis rowerowy w Gdańsku a może i w całym Trójmieście! Rower... Mateusz Adam O. - ocena (1) przereklamowany market Adam O. Grzegorz - ocena (1) Super obsługa. Wielkie dzięki dla Pani Kingi i serwisu. Szybko sprawnie i... Grzegorz Aleksandra - ocena (1) Miejsce to tworzą pasjonaci, którzy znają się na rzeczy! Rowery mój i syna od... Aleksandra Cezary - ocena (1) mojego krossa usprawnił w bardzo krótkim czasie , rower jezdzi lepiej niż... Cezary Robert - ocena (1) Szybko, solidnie i profesjonalnie. Rower jak nowy a wszystko w przystępnej... Robert Robert - ocena (1) Dobrze szybko i tanio Robert Bartosz - ocena (1) Świetne podejście do klienta. Chcieliśmy kupić rower dla syna. Już na wejściu... Bartosz Paweł - ocena (1) Niedawno byłem w Gdańsku i szukałem serwisu, w którym mógłbym zostawić swój... Paweł Anetta - ocena (1) Niedawno byłem w Gdańsku i szukałem serwisu, w którym mógłbym zostawić swój... Anetta Wojtula - ocena (1) Mam stamtąd rower i jestem zachwycony. Nie spodziewałem się takiej różnicy po... Wojtula J Piet - ocena (1) Beznadziejna obsługa natychmiast wypycha klienta w objęcia internetu. J Piet Michał z Wrocławia - ocena (1) Super serwis i sklep. Pan błyskawiczne znalazł rozwiązanie mojego problemu... Michał z Wrocławia Marcin W. - ocena (1) To już kolejna wizyta, która utwierdziła mnie w przekonaniu o ich... Marcin W. Krawżnik - ocena (1) Profesjonalne podejscie do klienta Krawżnik