Agata - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, Miła i konkretna rozmowa przez telefon,... Agata Łukasz - ocena (1) Super sklep , drugi rower zakupiony w tym salonie obsługa profesjonalna ,... Łukasz Adrian - ocena (1) Bardzo szybko i profesjonalnie. Polecam Adrian
AGATA - ocena (1) 100 % profesjonalizmu AGATA Kazimierz - ocena (1) Serwis rowerowy wykonał swoją pracę szybko i profesjonalnie. Obsługa była... Kazimierz Daria - ocena (1) Mobilny serwis rowerowy oferuje szybkie naprawy w atrakcyjnych cenach.... Daria Misiek - ocena (2) Zapytanie: A co w przypadku przeglądu w połączeniu z grubszą naprawą? Wymiana... Misiek Greslav - ocena (1) Byłem na regulacji przerzutek w rowerze elektrycznym,pan Adrian zajął się... Greslav Ewelina - ocena (1) Zdecydowanie polecam, szybka diagnoza i naprawa na miejscu pod domem. Ewelina Patryk - ocena (1) Zdecydowanie polecam! Szybkie terminy w sezonie, dojazd do klienta, mega... Patryk Krzysiek M. - ocena (1) Szybko i fachowo i do tego przystępne ceny. Wszystko czego oczekuje się od... Krzysiek M. Aga - ocena (1) Korzystałam z mobilnego serwisu rowerowego i jestem bardzo zadowolona. Ceny... Aga Mateusz - ocena (1) Polecam z całego serca ! Panowie robią bardzo dobra robotę ! Mateusz Monika N - ocena (1) Wspaniała obsługa serwisu, kolejny rower "uzdrowiony" dziękuję :) Monika N Mateusz - ocena (1) Najlepszy serwis rowerowy w Gdańsku a może i w całym Trójmieście! Rower... Mateusz Adam O. - ocena (1) przereklamowany market Adam O. Grzegorz - ocena (1) Super obsługa. Wielkie dzięki dla Pani Kingi i serwisu. Szybko sprawnie i... Grzegorz Aleksandra - ocena (1) Miejsce to tworzą pasjonaci, którzy znają się na rzeczy! Rowery mój i syna od... Aleksandra Cezary - ocena (1) mojego krossa usprawnił w bardzo krótkim czasie , rower jezdzi lepiej niż... Cezary Robert - ocena (1) Szybko, solidnie i profesjonalnie. Rower jak nowy a wszystko w przystępnej... Robert