Jan7sz Bobkowski - ocena (1) Profesjonalna obsługa klienta, dobrze dobrany rozmiar i model roweru.... Jan7sz Bobkowski tom - ocena (1) Najlepsza, najbardziej profesjonalna obłsuga! tom Marta - ocena (1) Zadowolona i z pewnością wrócę. Polecam każdemu Marta
TT - ocena (1) Super. Dobry i sklep i serwis. TT jadwiga - ocena (1) Polecam firmę.Bardzo miła i fachowa obsługa. Terminowa naprawa mojego roweru. . jadwiga Maria - ocena (1) Nie polecam, długa batalia dotyczaca hamulców, w innym serwisie ogarnięte za... Maria Dariusz - ocena (2) Oddałem do przeglądu rower zmęczony po sezonie 2025 i po treningach zimową... Dariusz Marcin - ocena (1) Spory wybór rowerów CUBE w bardzo dobrych cenach. Trudno znaleźć w Polsce tak... Marcin Rafcioo - ocena (1) Profesjonalny w każdym calu serwis. Zaangażowanie właścicieli Top. Rowery... Rafcioo Arkadiusz Riegel - ocena (1) Bardzo dobry fachowiec i co najważniejsze pan Łukasz pojawił się po 20... Arkadiusz Riegel MarcoW - ocena (1) Najlepszy serwis w Gdańsku. Ogarniają sprawy beznadziejne w dobrych cenach MarcoW Maciej - ocena (1) To nie serwis, to pasjonaci rowerowi. Chętni do pomocy w każdym momencie.... Maciej Mr M - ocena (1) Polecam, pan Tomek bardzo rzetelnie wykonuje swoją pracę. Ceny są bardzo... Mr M Marcin - ocena (1) Skladam i serwisuje swoje rowery u chlopakow juz od kilku lat. Zawsze milo... Marcin m - ocena (1) Najlepszy serwis w Gdańsku m rowerowyprzymorski - ocena (1) Od lat korzystam z tego sklepu mimo, że jest najdalej ,najlepszy serwis... rowerowyprzymorski Leon - ocena (1) Byłem w tym roku pierwszy raz z polecenia, wrażenia pozytywne, mechanik... Leon Ja - ocena (1) Nie polecam odradzam przestrzegam Ja Michał - ocena (2) Świetny sklep, dużo sprzętu na miejscu - można przymierzyć i porównać. Bardzo... Michał Piotr - ocena (1) Najlepsi w Trójmieście! Piotr