A.K. - ocena (1) korzystam z tego serwisu od lat i nigdy się nie zawiodłem.drogo nie... A.K. Artur - ocena (1) Kupiłem elektryka, serwis 0 bez problemów, miło sprawnie z dogodnym terminem.... Artur Edmund - ocena (1) Polecam chłopaki znają się na rzeczy Edmund
Marek - ocena (1) Serwis i obsługa na najwyższym poziomie Marek Canyon - ocena (1) Już na wejściu widać, że jest to serwis, do którego można mieć bezgraniczne... Canyon Andrzej - ocena (1) Serwis z którego korzystam od lat, a kilka dni temu kupiłem 3 rowery dla... Andrzej Darek - ocena (1) Polecam, już drugi rower serwisuję. Po przeglądzie i serwisie - po pierwszych... Darek Barbara - ocena (1) Pan potrafi wszystko zrobić z rowerem. szybko i niedrogo. Barbara Krzysztof Mielcarek - ocena (1) Fachowe podejście do klienta, szybki serwis i miła atmosfera. Pracownicy... Krzysztof Mielcarek janusz - ocena (1) szybko, fachowo, tanio - najlepszy serwis rowerowy jak znam janusz Mariusz - ocena (1) Super, profesjonalna usługa Mariusz Przemek - ocena (1) W serwisie rowerowe przymorze serwisuję swoje szosy od długiego czasu. Maciek... Przemek Brook - ocena (1) Świetna ekipa i sklep. Potężny wybór samych rowerów jak i akcesoriów.... Brook Tomasz - ocena (1) Super serwis. Właściciel zawsze pomocny, zna się bardzo dobrze i na pewno nie... Tomasz Bartek - ocena (2) Świetny sklep, artykuły z każdej półki cenowej, obsługa miła i profesjonalna.... Bartek Andrzej - ocena (1) Sklep jest bardzo premium, ceny również. Osobiście miałem dosyć dobre relacje... Andrzej Ola - ocena (1) Solidny serwis, zawsze pomogą i doradzą, dobre terminy i przy okazji dobrą... Ola Magda - ocena (1) 10/10! Za pełen profesjonalizm, wiedzę, rzetelność i wszechobecną pasję do... Magda Szymi - ocena (1) 5 gwiazdek ***** Szymi Maciej - ocena (1) Konkretnie doradza co potrzeba i zrobią też co potrzeba. Maciej